GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλησιάζει σε Κουρμπέλη η ΑΕΚ

Το φλερτ της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Κουρμπέλη ξεκίνησε το καλοκαίρι, αλλά… εντείνεται το χειμώνα. Οι επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης είναι...


Το φλερτ της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Κουρμπέλη ξεκίνησε το καλοκαίρι, αλλά… εντείνεται το χειμώνα. Οι επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης είναι, σύμφωνα με τη SportDay, σε καλό δρόμο. Η «Ένωση» έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του 20χρονου στόπερ, εφόσον δεν προκύψει κάποια πολύ καλή προσφορά από το εξωτερικό. Λέγεται πως το ποσό που προσφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» είναι 500.000 ευρώ και δεν απέχει πολύ από τις απαιτήσεις των Αρκάδων.
Εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή, θα γίνουν και οι επαφές με τον ποδοσφαιριστή, που εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ΑΕΚ ακόμη κι αν παίζει στη Football League. Το κασέ του, αν τελικά υπάρξει συμφωνία, θα φτάσει τις 150.000 ευρώ.
Οι «κιτρινόμαυροι» μετά το ναυάγιο με τον Τάσο Αυλωνίτη που καταλήγει στον Ολυμπιακό εξετάζουν κι άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας. Μια από αυτές είναι ο 23χροος Βασίλης Λαμπρόπουλος του Πανιωνίου, που όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016.
Κρίσιμος Γενάρης
Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται μέσα στον πρώτο μήνα του 2014 για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Από μέρα σε μέρα ολοκληρώνεται η αγορά των οικοπέδων που προορίζονται για το πάρκινγκ και άλλες χρήσεις στο χώρο της «Αγια-Σοφιάς», με τους τίτλους ιδιοκτησίας να συμπληρώνονται στους φακέλους που θα δοθούν στην Περιφέρεια και τα αρμόδια υπουργεία προκειμένου να εκδοθούν οι άδειες και να αρχίσουν τα έργα. Στόχος είναι να αρχίσουν τα έργα το συντομότερο δυνατό, ακόμη και μέσα στο Φεβρουάριο να μπουν οι πρώτες μπουλντόζες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, αν και κάτι τέτοιο δεν εξαρτάται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ αλλά από τα… γρανάζια της γραφειοκρατίας.
Παράλληλα αναμένεται η έναρξη διαφημιστικής καμπάνιας για την πώληση μετοχών στη «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», την εταιρεία που έχει συσταθεί για το πρότζεκτ του γηπέδου. Στόχος να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό για τη χρηματοδότηση του έργου. Υπολογίζεται πως από τα περίπου 65 εκατ. ευρώ του κόστους, έχουν καλυφθεί γύρω στα 50. Τα υπόλοιπα 15 εκφράζεται αισιοδοξία πως θα καλυφθούν από τις πωλήσεις μετοχών (αν πολλοί οικονομικά επιφανείς φίλοι της ομάδας δεν ανταποκρίθηκαν όπως αναμενόταν, σε αντίθεση με τον απλό κόσμο που πρόσφερε από το υστέρημά του), αλλά και από την ονοματοδοσία. Πιθανώς και μέσα στο μήνα να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την εμπορική ονομασία του γηπέδου, που θα αποφέρει σημαντικό ποσό και ήδη υπάρχουν στα χέρια του Δημήτρη Μελισσανίδη αξιόλογες προτάσεις από μεγάλες εταιρείες.
*Απογευματινή προπόνηση περιλαμβάνει το μενού της Πρωτοχρονιάς για τους παίκτες της ΑΕΚ. Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να κάνει αλλαγές στο ματς της Κυριακής με το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση