GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβλητική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βέροιας στην Τούμπα

Η ήττα απ’ τον Πανιώνιο (αποδεικνύεται ότι) πείραξε πολύ τον ΠΑΟΚ. Και το επόμενο θύμα που πλήρωσε τα σπασμένα ήταν η Βέροια! Μετά την ...


Η ήττα απ’ τον Πανιώνιο (αποδεικνύεται ότι) πείραξε πολύ τον ΠΑΟΚ. Και το επόμενο θύμα που πλήρωσε τα σπασμένα ήταν η Βέροια!
Μετά την πεντάρα στον Ηρακλή για το Κύπελλο, ο «δικέφαλος του Βορρά» έβαλε ένα λιγότερο στη «βασίλισσα του Βορρά» (4-1) και μείωσε τη διαφορά του απ’ την κορυφή.
Σαρωτική η ομάδα του Στέφενς, δεν πτοήθηκε απ’ τις πολλές της απουσίες και προηγούμενη 3-0 στο 13’ (!) έφτασε σε μια άνετη νίκη.
Πρωταγωνιστής ο Σαλπιγγίδης, που πέτυχε δυο γκολ κι έκλεψε την παράσταση απ’ τον Ολίσε (που σκόραρε στα 26 δευτερόλεπτα) και τον Μαντούρο (που πέτυχε το πρώτο το γκολ με τον ΠΑΟΚ).

Το ματς
Σε παιχνίδια στην έδρα σου με κατώτερο αντίπαλο «ένα γρήγορο γκολ» είναι η βασική απαίτηση του προπονητή. Ο ΠΑΟΚ το… παράκανε όμως σήμερα. Διότι ο «δικέφαλος» δεν πρόλαβε ν’ αγχωθεί για τις πολλές απουσίες του (λόγω τραυματισμών και rotation του Χουμπ Στέφενς). Για την ακρίβεια, οι φίλοι του δεν πρόλαβαν καν να τις διαπιστώσουν. Γιατί ως το πρώτο τέταρτο ήταν… απασχολημένοι: Να πανηγυρίζουν γκολ!

Πριν καν ιδρώσει η πρώτη φανέλα λοιπόν, ο Ολίσε είχε δώσει προβάδισμα. Πριν καν μπουν στο γήπεδο όλοι οι οργανωμένοι οπαδοί (σ.σ. είχαν μείνει έξω μέχρι την έναρξη ως διαμαρτυρία για τις συλλήψεις που γίνονται απ’ την Αστυνομία) ο Μαντούρο είχε πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Και πριν καν καταλάβει η Βέροια τι γίνεται, ο Σαλπιγγίδης επέτρεπε στον «δικέφαλο» ν’ αράξει ως το ημίχρονο σ’ ένα εντυπωσιακό 3-0.

Έτσι η Βέροια μπόρεσε να μαζέψει τα κομμάτια της. Να τα… ενώσει κάπως (μετά και την είσοδο των Παυλίδη και Γκονσάλβες). Και τελικά να βρει μια άκρη, όταν ο Πορτογάλος εκμεταλλεύτηκε βαθύ ύπνο της άμυνας του ΠΑΟΚ και μείωσε. Μάταια όμως. Γιατί η δύναμη της ομάδας του Στέφενς στις στημένες φάσεις θα την απάλλασσε εκ νέου απ’ το (όποιο) άγχος. Παράγοντας ένα γκολ-φωτοτυπία του Σαλπιγγίδη (έπειτα από νέο κόρνερ του Λούκας και κεφαλιά του Κατσουράνη).

Οπότε, ο «δικέφαλος» μπορούσε πλέον να ηρεμήσει. Ο Στέφενς μπορούσε να συνεχίσει το rotation (αποσύροντας και τους Κατσουράνη και Λούκας). Και η Βέροια μπορούσε να μείνει κι ευχαριστημένη. Που οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα στα τελευταία λεπτά, τα αντιμετώπισαν ως τυπική διαδικασία και δεν επεδίωξαν να ξεχειλώσουν κι άλλο την (ούτως ή άλλως εντυπωσιακή) νίκη τους.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση