GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεαρός διακινούσε ηρωίνη στην Κοζάνη

Αυτοί που χτύπησαν την πόρτα ενός 24χρονου αλλοδαπού στην πόλη της Κοζάνης, δεν ήταν οι αγοραστές που περίμενε για να τους πουλήσει ...


Αυτοί που χτύπησαν την πόρτα ενός 24χρονου αλλοδαπού στην πόλη της Κοζάνης, δεν ήταν οι αγοραστές που περίμενε για να τους πουλήσει ηρωίνη αλλά οι άνδρες της Ασφαλείας που τον συνέλαβαν μετά από πληροφορίες που είχαν ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών.
Κατά την έρευνα, στο σπίτι του 24χρονου Αλβανού βρέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη και υπολείμματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 15,8 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν μαζί με το κινητό του και ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
*** Μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 31,5 γραμμαρίων εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 46χρονου στο Δοξάτο Δράμας και ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.
*** Αλλά και σε ένα χωριό της Ροδόπης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής ένας 48χρονος στην κατοικία του οποίου κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 18,5 γραμμαρίων. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση