GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς για Κύπρο: Ο Ελληνισμός είναι για τα δύσκολα

Μήνυμα συμπαράστασης προς τον κυπριακό λαό από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μετέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης στον προε...

Μήνυμα συμπαράστασης προς τον κυπριακό λαό από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μετέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης στον προεδρεύοντα της Κυπριακής Δημοκρατίας, πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου, τονίζοντας ότι.. «η Ελλάδα είναι στο πλευρό της Κύπρου και στηρίζει όλες τις πρωτοβουλίες της κυπριακής ηγεσίας».

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής δήλωσε ότι εκφράστηκε η εκατέρωθεν αισιοδοξία ότι «ο Ελληνισμός είναι για τα δύσκολα και ότι μέσα από αυτές τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε θα μπορέσουμε να ανορθώσουμε τις οικονομίες και στην Κύπρο και στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο κ. Μιχελάκης ανέφερε ότι μετέφερε το μήνυμα συμπαράστασης στον κυπριακό λαό του Έλληνα πρωθυπουργού, παρατήρησε ότι είναι μια περίοδος δύσκολη και για την Ελλάδα και για την Κύπρο, ότι ο Ελληνισμός αυτή τη στιγμή, δίνει ένα σκληρό μεγάλο αγώνα, ενώ εξέφρασε την πίστη ότι «από αυτόν τον αγώνα, τόσο ο κυπριακός Ελληνισμός, όσο και η Ελλάδα, θα βγούνε νικητές και θα μπορέσουμε να δούμε τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής άμεσα».
Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση