GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έμεινα έγκυος από τον Στογιάκοβιτς στην τρίτη μας συνάντηση»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μίλα» ήταν η Αλέκα Καμηλά. Το πρώην μοντέλο μίλησε για την απόφαση να ακολουθήσει τον σύζυγό της, Πέτζα Στογ...


Καλεσμένη στην εκπομπή «Μίλα» ήταν η Αλέκα Καμηλά. Το πρώην μοντέλο μίλησε για την απόφαση να ακολουθήσει τον σύζυγό της, Πέτζα Στογιάκοβιτς, στην Αμερική. Αναφέρθηκε στο πώς ήταν η ζωή της εκεί μαζί με τα παιδιά τους, αλλά και για την επιστροφή τους στην Ελλάδα μετά από περίπου εννιάμιση χρόνια.
«Δεν δυσκολεύτηκα να πάρω αυτή την απόφαση, γιατί γνώρισα έναν άνθρωπο που μου ταίριαζε και είπα “γιατί όχι;”. Ήταν και μια ευκαιρία να αλλάξω τη ζωή μου, ήθελα να την αλλάξω, γιατί δεν ήμουν και πολύ ευτυχισμένη μέσα σε αυτή τη δουλειά που έκανα. Τότε ήμουν λίγο περίεργα, δεν το απολάμβανα», είπε. Και πρόσθεσε: «Αρχικά η ζωή εκεί ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, τον ακολουθούσα στα παιχνίδια, ίσως σε κάποια ταξίδια -ό,τι μου “επιτρεπόταν” γιατί ήμουν και έγκυος εκείνη την περίοδο. Ήταν κάτι διαφορετικό όλο αυτό. Μετά άρχισε η “κλεισούρα”».
Για το γεγονός ότι έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί αρκετά γρήγορα, η Αλέκα Καμηλά εξομολογήθηκε: «Ναι, έμεινα έγκυος πολύ γρήγορα, είναι αλήθεια. Έγινε την τρίτη φορά που τον έβλεπα στη ζωή μου, γενικά! Ζούσε ήδη αυτός στο εξωτερικό, εγώ είχα δουλειές εδώ και η σχέση μας “στήθηκε” στο τηλέφωνο, γιατί δεν μπορούσα να πηγαίνω συνέχεια στην Αμερική. Οπότε τον επισκεπτόμουν για δέκα μέρες, μετά επέστρεφα -και σε μία τέτοια επίσκεψη έγινε».
Στην ερώτηση αν σκέφτηκε ποτέ να γυρίσει και να ζήσει με τα παιδιά της στην Ελλάδα, δήλωσε: «Φυσικά κι έχει περάσει από το μυαλό μου. Ήταν και δύσκολη η επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους, οπότε ναι, το είχα σκεφτεί να γυρίσω στην Ελλάδα. Όταν, όμως, έχεις οικογένεια είναι πάνω απ” όλα τα παιδιά. Είμαι “πάνω” απ” τα παιδιά μου όσο μπορώ, όπως κάθε μάνα».
Η Αλέκα Καμηλά μίλησε και για το πώς είναι η ζωή και η σχέση με τον σύζυγό της τώρα, που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα: «Τώρα είμαστε σε φάση που ζούμε τα χαμένα μας χρόνια, ξαναγνωριζόμαστε, περνάμε ωραία μαζί αλλά συζητάμε να κάνουμε και κάτι μαζί. Για μένα, τώρα είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Είμαι πολύ καλύτερα από ποτέ, μπορεί στην αρχή που σταμάτησε (το μπάσκετ) να τον μίσησα, λέω “ποιον πήρα Θεέ μου;” αλλά τώρα νιώθω ότι είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί», κατέληξε.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση