GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναύπακτος: Έκοβαν κομμάτια από οχήματα και σχάρες φρεατίων

Με μία μπουκάλα υγραερίου συνδεδεμένη με φιάλη οξυγονοκόλλησης στο φορτηγό που επέβαιναν κυκλοφορούσαν δυο «κυνηγοί» μετάλλων στην ε...


Με μία μπουκάλα υγραερίου συνδεδεμένη με φιάλη οξυγονοκόλλησης στο φορτηγό που επέβαιναν κυκλοφορούσαν δυο «κυνηγοί» μετάλλων στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου, αναζητώντας αυτοκίνητα που θα τα έκοβαν… φέτες ή φρεάτια από τα οποία έκλεβαν τις σχάρες!
Στην τελευταία τους επιδρομή, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που τους σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στο φορτηγό τη συσκευή οξυγονοκόλλησης, έξι μεταλλικά καπάκια φρεατίων και δύο τμήματα οχημάτων που οι δράστες είχαν αποκόψει, άγνωστο σε ποια περιοχή!
Ο 42χρονος Έλληνας και ο 26χρονος Ρουμάνος συνεργός του συνελήφθησαν και το φορτηγό τους κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των κλοπιμαίων, που ερευνάται η προέλευσή τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενοι για κλοπές.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση