GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πρόταση του ΠΑΟΚ για Βόσεν»

Πρόταση στην Γκενκ για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ της, Γέλε Βόσεν, έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voe...

Πρόταση στην Γκενκ για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ της, Γέλε Βόσεν, έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voebalkrant.com». Οι Βέλγοι ισχυρίζονται πως ο «δικέφαλος του Βορρά» προσφέρει ένα πολύ καλό ποσό στην ομάδα του 24χρονου στράικερ, η οποία, ωστόσο, δεν έχει μπει ακόμη στη διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Αναλυτικά:

«Την προσοχή του ΠΑΟΚ, που απέκτησε αυτή την εβδομάδα τον Μάρτενς, έχει τραβήξει ο Γέλε Βόσεν. Η ελληνική ομάδα δίνει ένα ωραίο ποσό για τον πρώτο σκόρερ της Γκενκ, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη.

Από την Γκενκ μπορεί να μην θέλουν να τον αφήσουν να φύγει, αλλά ξέρουν ότι δεν γίνεται να μείνει για πάντα. Φυσικά, θα πρέπει πρώτα να φανούν τα χρήματα στο τραπέζι».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση