GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Κοντά σε λύση για τα αρχαία στο σταθμό Βενιζέλου του μετρό

Κοντά σε λύση για τα αρχαία ευρήματα που έχουν εντοπιστεί στο σταθμό Βενιζέλου του έργου του μετρό της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο κεντ...


Κοντά σε λύση για τα αρχαία ευρήματα που έχουν εντοπιστεί στο σταθμό Βενιζέλου του έργου του μετρό της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο κεντρικός δήμος με την «Αττικό Μετρό» και το υπουργείο Πολιτισμού.
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης, στη διάρκεια της σημερινής τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, η πρόταση της «Αττικό Μετρό» όσον αφορά στο θέμα των αρχαίων ευρημάτων στο σταθμό Βενιζέλου του μετρό, είναι κοντά σε όσα προβλέπει η μελέτη της ομάδας Παπακώστα, με την οποία ο δήμος συμφωνεί.
Όπως πρόσθεσε ο κ. Μπουτάρης, το τελικό σχέδιο αναμένεται μέσα στην εβδομάδα, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του, στην επόμενη συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) του υπουργείου Πολιτισμού, η όλη υπόθεση να έχει αίσιο τέλος.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση