GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φθιώτιδα: Δεν προλαβαίνουν να καθαρίζουν τα μηχανήματα στην εθνική οδό

Έντονη είναι από νωρίς το απόγευμα η χιονόπτωση στο εθνικό δίκτυο Λαμίας – Καρπενησίου με τις αλατιέρες και τα εκχιονιστικά να έχουν...


Έντονη είναι από νωρίς το απόγευμα η χιονόπτωση στο εθνικό δίκτυο Λαμίας – Καρπενησίου με τις αλατιέρες και τα εκχιονιστικά να έχουν πιάσει δουλειά. Είναι τόσο έντονη όμως η χιονόπτωση που σε πολλές περιπτώσεις μόλις τα μηχανήματα καθαρίζουν το οδόστρωμα, το στρώνει αμέσως ξανά και το παγώνει.
Αλυσίδες, σύμφωνα με το lamiareport.gr, χρειάζονται τα οχήματα από το 55ο μέχρι το 65ο χλμ, από τη Ράχη Τυμφρηστού μέχρι τη σήραγγα του “Παύλου Μπακογιάννη”, καθώς επίσης και σε άλλα σημεία του επαρχιακού δικτύου, όπως προς Κρίκελο, Φουρνά και άλλου.
Αλυσίδες θα πρέπει να έχουν μαζί τους και οι οδηγοί που κινούνται στο επαρχιακό δίκτυο της δυτικής Φθιώτιδας, αφού από το μεσημέρι έχει πέσει αρκετό χιόνι στα ορεινά χωριά της Υπάτης, της Σπερχειάδας και της Μακρακώμης.
Καθαρό είναι, τέλος, το οδικό δίκτυο από Λαμία προς Δομοκό και προς Μπράλο καθώς επίσης και η εθνική οδός Λαμίας – Αθηνών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση