GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέρχεται φοροκαταιγίδα. Έλεος!

OK, όπως όλα δείχνουν πάμε για νέα μέτρα, τουτέστιν νέους φόρους. Ήρθε το 2014 και φέρνει μαζί του φοροκαταιγίδες. Ήδη επιβάλλεται ...


OK, όπως όλα δείχνουν πάμε για νέα μέτρα, τουτέστιν νέους φόρους. Ήρθε το 2014 και φέρνει μαζί του φοροκαταιγίδες.
Ήδη επιβάλλεται κι άλλος φόρος στα τσιγάρα. Αλί στους καπνιστές που φέρουν για άλλη μια στην πλάτη τους τις αποτυχίες του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.

Κι η κυβέρνηση αντί να συμμαζεύσει το λαθρεμπόριο τσιγάρων που πλέον έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις, το χαβά της. Αντί να προστατεύσει εμάς και τα παιδιά μας από τους σοβαρούς κινδύνους που συνεπάγεται το λαθρεμπόριο για την υγεία και να σώσει ζωές, όχι μόνο εμμένει στην υπερφορολόγηση, αλλά εισάγει συνεχώς νέους φόρους.

Καλά τα λαμπρά μυαλά, οι καθηγητάδες του οικονομικού επιτελείου δεν βλέπουν ότι η συνεχιζόμενη υπερφορολόγηση δεν οδηγεί πουθενά; Και τα έσοδα που περιμένουν δεν συγκεντρώνουν από φόρους, καθώς μειώνεται η νόμιμη κατανάλωση και σε κίνδυνο βάζουν τη ζωή του κοσμάκη, οδηγώντας πολλούς παρά τη θέλησή τους στα λαθραία. Απλά μαθηματικά, κύριοι.

Αναγνώστης

1 σχόλιο

  1. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ( ΒΕΝΙΖΕΛΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ 58 )

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΕ ΝΔ ΚΑΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ. ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ, ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ, ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ.

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση