GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μόνη δικαιούχος της επιδότησης είναι η θεία του Μιχάλη Λιάπη"

Ανακοίνωση του δικηγόρου της Βασιλικής Λιάπη για την οικία στην Ευρυτανία Συγκεκριμένα ο δικηόρος παρ” Αρείω Πάγω κ. Παναγιώτης Γεω...


Ανακοίνωση του δικηγόρου της Βασιλικής Λιάπη για την οικία στην Ευρυτανία
Συγκεκριμένα ο δικηόρος παρ” Αρείω Πάγω κ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:
"Εκπροσωπώντας την Βασιλική, σύζυγο Δημητρίου Λιάπη, και επί έτη δικηγόρος της, κατ” εντολήν της έχω να σημειώσω τα εξής:
-Η κυρία Λιάπη ήταν η μόνη και αποκλειστική δικαιούχος της επιδότησης. Ουδείς άλλος. Σημειωτέον ότι αυτή η επιδότηση ήταν ένα μικρό μόνο ποσοστό από το σύνολο της δαπάνης για την ανακαίνιση της πατρικής οικίας του συζύγου της.
-Ήταν η μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη για την εμπορική εκμετάλλευση των προς ενοικίαση δωματίων, διατηρώντας νομίμως όλα τα απαραίτητα παραστατικά που εκδίδονταν στο όνομά της (βιβλία, πελατολόγιο, αποδείξεις κλπ). Ουδείς άλλος.
-Την εμπορική αυτή δραστηριότητα τερμάτισε αργότερα, λόγω θανάτου του συζύγου της. Προσφάτως μάλιστα προέβη και σε περαίωση των οικονομικών εκκρεμοτήτων της επιχείρησης ως η μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη. Ουδείς άλλος.
-Μετά το πέρας της εμπορικής αυτής δραστηριότητας, ούσα άκληρη, μεταβίβασε το ποσοστό της ιδιοκτησίας της, στον εκ του συζύγου της ανεψιό.
Πάσα άλλη ανάμειξη συγγενικών της προσώπων είναι όχι μόνο αβάσιμη αλλά και κακόβουλη".
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση