GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Θερμή υποδοχή" των κατοίκων της οδού Ιάσονος στον Καμίνη

Αποδοκίμασαν το δήμαρχο Αθήνας κάτοικοι της οδού Ιάσονος στο Μεταξουργείο. Αποχώρησε ο Γ. Καμίνης και η οικογένειά του. Πώς άναψαν τα αίμ...


Αποδοκίμασαν το δήμαρχο Αθήνας κάτοικοι της οδού Ιάσονος στο Μεταξουργείο. Αποχώρησε ο Γ. Καμίνης και η οικογένειά του. Πώς άναψαν τα αίματα.

Οι εκδηλώσεις αφορούσαν στην ποιοτική αναβάθμιση της γειτονιάς, με τη στήριξη ΜΚΟ, του δήμου Αθηναίων και της εταιρίας "Παπαστράτος". Μιας γειτονιάς που πλήττεται χρόνια πλέον από τη μάστιγα της χρήσης και εμπορίας ναρκωτικών, ενώ τα περισσότερα από τα 30 παράνομα στέκια "φτηνού έρωτα" βυθίζουν κυριολεκτικά σε απόγνωση τους μόνιμους κατοίκους του ιστορικού κέντρου.

Από τις εκδηλώσεις δεν έλειψε η ένταση, όταν έφτασε στο σημείο ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, στον οποίον επιτέθηκαν λεκτικά, προτρέποντάς τον να φύγει. "Μην πατήσεις ξανά το πόδι σου εδώ. Τι ήρθες να κάνεις;", ανέφεραν κάτοικοι.
Τα αίματα άναψαν, όταν ο δήμαρχος Αθήνας, μετά το τέλος των δηλώσεων του για τα έργα αναβάθμισης, δεν απάντησε σε ερωτήσεις των κατοίκων για το τί μέλλει γενέσθαι με τους παράνομους οίκους ανοχής, τη δυσωδία και την υποβάθμιση της καθημερινότητάς τους.
"Μένω εδώ πάνω από 30 χρόνια. Τα πορνεία πολλαπλασιάζονται. Τα ναρκωτικά μάς έχουν πνίξει. Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε. Αφήσαμε τα σπίτια μας να σαπίσουν. Θα αφήσουμε και τις ζωές μας;", αναρωτήθηκε κάτοικος της περιοχής, ενώ άλλος ένας υποστήριξε ότι "η παρουσία του δημάρχου σηματοδοτεί την προεκλογική περίοδο και μόνο. "Εδώ και χρόνια μάς έχει ξεχάσει. Τι ήρθε να κάνει τώρα; Ποιος είναι αυτός που δεν μας μιλάει;".
Λύση εδώ και τώρα στους οίκους ανοχής χωρίς τουαλέτες και χωρίς νόμιμη άδεια λειτουργίας απαίτησε από το δήμαρχο η κα Δημητριάδου.
"Στα όρια του Δήμου Αθηναίων υπάρχει μόνο ένας αδειοδοτημένος οίκος ανοχής. Οι περισσότεροι σφραγίζονται για λίγο και μετά επαναλειτουργούν σαν να μην τρέχει τίποτα", υποστήριξε
Δείτε τα βίντεο με την ένταση στην οδό Ιάσονος
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση