GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάννενα: Οδηγούσε φορτωμένος με κοκαΐνη και χασίς

Κατευθείαν στο μπλόκο που είχαν στήσει οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων έπεσε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και α...


Κατευθείαν στο μπλόκο που είχαν στήσει οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων έπεσε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και ανήκε σε συγγενή του, ένας 44χρονος ο οποίος ήταν φορτωμένος με «σκληρά» και «μαλακά» ναρκωτικά!
Οι αστυνομικοί που του έκαναν έλεγχο, βρήκαν στην κατοχή του μια συσκευασία με 0,2 του γραμμαρίου κοκαΐνη και άλλη μια με 56 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Έτσι, τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Αλλά και στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στην κατοικία ενός 39χρονου γιατί είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε ναρκωτικά, ανακάλυψαν ότι έκρυβε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 179,8 γραμμαρίων και τον συνέλαβαν.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση