GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σημαντικός πόντος για τον Απόλλων Σμύρνης

Ακόμα και με αριθμητικό μειονέκτημα από το 13’, λόγω αποβολής του Δεληζήση, ο Απόλλων Σμύρνης δεν «μάσησε» και πήρε «παλικαρίσιο» βα...


Ακόμα και με αριθμητικό μειονέκτημα από το 13’, λόγω αποβολής του Δεληζήση, ο Απόλλων Σμύρνης δεν «μάσησε» και πήρε «παλικαρίσιο» βαθμό στο ΟΑΚΑ με το τελικό 0-0 κόντρα στην Καλλονή!
Μέτριο το θέαμα, δίχως τις μεγάλες φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να έχει μάλιστα την πιο κλασική σε δοκάρι του Φαρινόλα στο 47’.
Στους 21 βαθμούς ανέβηκε η ομάδα του Λόρι Σάντεζ που «τσίμπησε» σημαντικό πόντο στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Στους 26 οι νησιώτες που ανέβηκαν προσωρινά στην όγδοη θέση.
Το ματς:
Κόσμος στις εξέδρες (δυστυχώς ξανά) δεν υπήρχε. Και στο ΟΑΚΑ γενικά κάνει κρύο. Ωστόσο, νωρίς-νωρίς το παιχνίδι «ζεστάθηκε» για τα καλά. Όχι γιατί είχαμε κάποια φάση, αλλά γιατί μόλις στο 13’ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες.
Ο Δεληζήσης χτύπησε εκτός φάσης τον Κεϊτά και ο διαιτητής δίκαια τον απέβαλλε, με τον Απόλλωνα να υποχρεούται πλέον να ανέβει ένα «βουνό» για το υπόλοιπο του αγώνα. Ακόμα κι έτσι οι φιλοξενούμενοι δεν κλείστηκαν και συνέχισαν το παιχνίδι τους χωρίς φόβο, αλλά με πάθος! Πάντως, το θέαμα (;) ήταν κακό και ακόμα… ψάχναμε κάποια φάση.
Μετά το 25’ η Καλλονή θέλησε να αναλάβει τα ηνία του αγώνα, παίζοντας φυσικά και με παίκτη περισσότερο. Πήρε την κατοχή υπέρ της, είχε 2-3 σουτ, αλλά μέχρι εκεί.
Διότι παρά το γεγονός πως ο Σάντσεζ δεν έκανε κάποια αλλαγή για να «δέσει» την άμυνά του, μετά την αποβολή, οι παίκτες της «ελαφράς ταξιαρχίας» ήταν εξαιρετικοί τακτικά, δεν άφηναν χώρους, ενώ ο Τζόρβας επενέβη σε δύο σουτ από Μαρσέλο και Λεοζίνιο, που φυσικά δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνα.
Φαρινόλα και Ντάλμπεργκ προσπαθούσαν απ’ την πλευρά τους να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία των νησιωτών, δίχως όμως αντίκρισμα.
Με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να είχε μπει «φωτιά». Γιατί ο Απόλλωνας στην πιο κλασική του ευκαιρία μέχρι τότε (47’) είδε το σουτ του Φαρινόλα να σταματά στο δοκάρι του Χογκ και να μην μπορεί να «παγώσει» το ήδη… παγωμένο ΟΑΚΑ.
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, το παιχνίδι κέντρου συνεχίστηκε και τα λεπτά περνούσαν με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως συμβιβάζονται στο 0-0 και τον ένα βαθμό.
Μετά το 75’ κι αφού ο Μαντζουράκης έκανε κάποιες αλλαγές, η πίεση αυξήθηκε, αλλά μία ο Τζόρβας, μία η κακή εκτέλεση του Νιαμπούγιου δεν «επέτρεψαν» κάποια αλλαγή στο σκορ, με τη «λευκή» ισοπαλία να μένει ως το φινάλε!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση