GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωσε Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ

Σε μια σημαντική ενίσχυση για το μέλλον προχώρησε ο ΠΑΟΚ! Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την απόκτηση του 19χρονου Δημήτρη Γιαννούλη α...


Σε μια σημαντική ενίσχυση για το μέλλον προχώρησε ο ΠΑΟΚ! Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την απόκτηση του 19χρονου Δημήτρη Γιαννούλη απ” τον Βατανιακό για τα επόμενα τρία χρόνια.
Η συμφωνία θα μπει σε ισχύ από το προσεχές καλοκαίρι, καθώς μέχρι τότε θα παραμείνει στη νυν ομάδα του, με την οποία… έβγαζε μάτια, όντας εκ των πρωταγωνιστών της. Γι” αυτό άλλωστε “ανάγκασε” τον Δικέφαλο του βορρά να κινηθεί για την απόκτησή του.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι αδερφός του μπακ του Ατρόμητου, Κώστα.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη από τον Βατανιακό. Ο γεννημένος στις 17.10.1995 ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στον Βατανιακό ως δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και θα ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ το προσεχές καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Football League, ο Γιαννούλης μετρά 15 συμμετοχές και δύο γκολ».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση