GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοινώθηκε ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι και τυπικά ο νέος προπονητής του Εργοτέλη, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους. Η ομάδα της Κρή...


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι και τυπικά ο νέος προπονητής του Εργοτέλη, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.
Η ομάδα της Κρήτης είχε μείνει χωρίς προπονητή εδώ και μία εβδομάδα, καθώς από την περασμένη Δευτέρα (13/1) λύθηκε η συνεργασία με τον Γιάννη Πετράκη, ενώ την ομάδα «έτρεχαν» αυτές τις μέρες οι Σταύρος Λαμπράκης και Βασίλης Πλεσίτης, οι οποίοι έκατσαν στον πάγκο στο χθεσινό (19/1) ματς με τη Skoda Ξάνθη.
«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη μέχρι τις 30/06/2015», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Ο 45χρονος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω καθήκοντα σε μια ομάδα όπως είναι ο Εργοτέλης. Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο που θα ήθελε ο καθένας να δουλέψει. Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο της χρονιάς σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να καταφέρει η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Μας περιμένουν πολλές δυσκολίες και πολλή δουλειά για να τις ξεπεράσουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση