GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Εύβοια προσεύχεται για τον μικρό πρίγκηπα- Ματαιώθηκε για την επόμενη εβδομάδα το χειρουργείο!

Παρατείνεται η αγωνία της οικογένειας του μικρού Κωνσταντίνου-Μάριου από το Μπούρτζι. H μεταμόσχευση ακυρώθηκε τελευταία στιγμή. Αυτή...

Παρατείνεται η αγωνία της οικογένειας του μικρού Κωνσταντίνου-Μάριου από το Μπούρτζι. H μεταμόσχευση ακυρώθηκε τελευταία στιγμή.
Αυτή τη φορά αρρώστησε ο επικεφαλής των μεταμοσχεύσεων.
Αγώνα για τη ζωή του δίνει ένα αγοράκι από την Χαλκίδα.

Το σπάνιο πρόβλημα υγείας του δίχρονου , συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Ο μόλις 21 μηνών Κωνσταντίνος - Μάριος, εξαιτίας μιας πολύ σπάνιας ασθένειας πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος σε νοσοκομείο του Αμβούργου, για την οποία και εκεί οι γιατροί δίνουν ποσοστό επιτυχίας, μόλις 30%.

Η πειραματική πλασμαφαίρεση πέτυχε, χάρη στις προσευχές όλων! Την επόμενη Τρίτη, όπως δείχνουν τα πράγματα θα γίνει το χειρουργείο του μπαμπά Αντώνης (δότης) και του μικρού Κωνσταντίνος Μάριος. Το χειρουργείο του πατέρα θα διαρκέσει 4 ώρες και του μικρού 12 ώρες.

Ο "μικρός πρίγκηπας" όπως τον αποκαλούν οι νοσοκόμες που τον φροντίζουν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Αμβούργου, χαμογελά ευτυχισμένος περιμένοντας υπομονετικά το χειρουργείο την επόμενη βδομάδα.

Η Εύβοια έχει ανοίξει μια μεγάλη αγκαλιά για τον Κωνσταντίνο και ανταποκρίνεται στην έκκληση της οικογένειας για χρηματική βοήθεια. Πρόσφατα έγινε και μια ποδηλατοβόλτα με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα.

Για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν την οικογένεια, παρακάτω είναι ο τραπεζικός λογαριασμός.
Τραπεζικός Λογαριασμός Τράπεζα Πειραιώς: 5154-032060-558
ΙΒΑΝ: GR 22 0172 1540 0051 5403 2060 558
Δικαιούχοι: ΛΥΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΛΥΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
evianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση