GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Β. Κορέα: Προειδοποίηση Κιμ Γιονγκ-Ουν για «πυρηνική καταστροφή»

Τη διαβεβαίωση ότι θα καταβάλει «μεγάλες προσπάθειες» για τη βελτίωση των σχέσεων με τη Νότια Κορέα αυτή τη χρονιά έδωσε.. ο ηγέτης της...

Τη διαβεβαίωση ότι θα καταβάλει «μεγάλες προσπάθειες» για τη βελτίωση των σχέσεων με τη Νότια Κορέα αυτή τη χρονιά έδωσε.. ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του που μεταδόθηκε χθες, ενώ κάλεσε τη Σεούλ να προβεί σε παρόμοια βήματα.

Ο Κιμ τόνισε, παράλληλα, ότι θα αυξήσει τη στρατιωτική δύναμη της χώρας του το 2014 και προειδοποίησε για τον κίνδυνο «πυρηνικής καταστροφής» στην κορεατική χερσόνησο, αν αυτή γνωρίσει ένα νέο πόλεμο, τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ δεν θα μείνουν αλώβητες από τη σύγκρουση αυτή.

«Αν πόλεμος ξεσπάσει στη χερσόνησο θα προκαλέσει μαζική πυρηνική καταστροφή και οι ΗΠΑ ποτέ δεν θα είναι ασφαλείς. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κατάσταση όπου ένα μικρό τυχαίο στρατιωτικό επεισόδιο μπορεί να προκαλέσει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση