GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλήθος καταδίκες στην πλάτη σεσημασμένου κλέφτη

Δεν προλάβαιναν να μετρούν… καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης οι άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας που συνέλαβαν έναν...

Δεν προλάβαιναν να μετρούν… καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης οι άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας που συνέλαβαν έναν 34χρονο Αλβανό ο οποίος, μαζί με έναν 20χρονο ομοεθνή του, είχε κλέψει το μοτοποδήλατο ενός 36χρονου.

Οι δύο αλλοδαποί τράπηκαν πεζή σε φυγή όταν είδαν τους αστυνομικούς, αλλά ο 34χρονος εντοπίστηκε κρυμμένος μέσα στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας και συνελήφθη. Λίγο αργότερα, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών και ο 20χρονος συνεργός του και στην κατοχή τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία μαζί με το κλεμμένο μηχανάκι που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκαν οι δράστες, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσαν δυο εντάλματα σύλληψης των ανακριτών Πλημμελειοδικών Πολυγύρου και Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής για διακεκριμένες κλοπές, αλλά και τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις των Πλημμελειοδικείων Καστοριάς και Θεσσαλονίκης με ποινές φυλάκισης πέντε, 15, έξι και ενός μηνός και 20 ημερών για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής είχε ανακληθεί η υπό όρους απόλυσή του από τις φυλακές όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης ενός έτους για κλοπή! Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση