GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συζητείται η υποψηφιότητα του Γ. Πανούση (με τη στήριξη και του ΣΥΡΙΖΑ) για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το όνομα του καθηγητή Γιάννη Πανούση έχει αρχίσει να συζητείται τις τελευταίες ημέρες ως πιθανού υποψηφίου για την Περιφέρεια Πελοποννήσ...

Το όνομα του καθηγητή Γιάννη Πανούση έχει αρχίσει να συζητείται τις τελευταίες ημέρες ως πιθανού υποψηφίου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ο Γιάννης Πανούσης σήμερα είναι βουλευτής Α' Αθηνών με την ΔΗΜΑΡ αλλά έχει μεγάλη αποδοχή και από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος άλλωστε δεν έχει κάποιο "δυνατό" όνομα να κατεβάσει από πλευράς του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Επίσης ο κ. Πανούσης ήταν και υποψήφιος Υπερνομάρχης Αθηνών το 2006 με τη στήριξη του Συνασπισμού ενώ έχοντας μακρά θητεία και στο χώρο του ΠΑΣΟΚ κερδίζει πολλούς ψήφους και από το χώρο αυτό.
Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες στις μετρήσεις που έχουν γίνει φαίνεται ότι μπορεί να "χτυπήσει" αποτελεσματικά τον Πέτρο Τατούλη (τον οποίο ετοιμάζεται να στηρίξει η ΝΔ) και να διεκδικήσει στον δεύτερο γύρο την Περιφέρεια.
Μια λεπτομέρεια με σημασία: Ο Γ. Πανούσης έλκει την καταγωγή του τόσο από την Αρκαδία (από τον πατέρα του Απόστολο Πανούση, δικηγόρο) όσο και από την Κόρινθο (από τη μητέρα του η οποία ήταν γόνος πολιτικής οικογένειας, των Ηλιοπουλαίων).
Ο Αυτοδιοικητικός

3 σχόλια

  1. Ιδου που πηγαν τα λεφτα:
    ΟΛΟΙ οι ΠΛΟΥΣΙΟΙ πηραν δανεικα και ΑΓΥΡΙΣΤΑ
    περιλαμβανομενων των κομματων, με αποτελεσμα οι τραπεζες να ζητησουν την.... βοηθεια του κρατους για να μην... κλεισουν και το κρατος να δωσει ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ (τις λεμε τωρα...) στις Τραπεζες, καποια δις, δηλαδη, απο το Δημοσιο ταμειο, τα οποια δις, ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ απο τους συνταξιουχους, μισθωτους, πολιτες και εγινε η τρυπα του "ελλειμματος" την οποια καλουμαστε τωρα να... εξοφλησουμε εμεις οι συνηθεις υποπτοι!
    Αρα: αυτα τα χρηματα ΠΡΕΠΕΙ να βρεθουν και να ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ με καθε κοστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο μια αξιόλογη υποψηφιότητα με προοπτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΩΡΑ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΝΟΥΣΗ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση