GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΙΚΡΟ…

Δεν υπήρξε ποτέ το μεγάλο όνομα του συλλόγου. Ούτε ήταν ο παίκτης που θα έκανε τη διαφορά. Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να πέρναγε απα...

Δεν υπήρξε ποτέ το μεγάλο όνομα του συλλόγου. Ούτε ήταν ο παίκτης που θα έκανε τη διαφορά. Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να πέρναγε απαρατήρητος. Είχε κάτι όμως που τον διαφοροποιούσε από όλους τους άλλους. Είχε κάτι μέσα του που τον έκανε ξεχωριστό απ’ όλα τα μεγάλα ονόματα και τα αστέρια της ομάδας. Κι αυτό ήταν η αγνή αγάπη του για την ΑΕΚ.
Στην καρδιά του φωλιάζει ο Δικέφαλος Αετός και πλέον δεν υπάρχει γυρισμός. Το απέδειξε με το πιο εμφατικό τρόπο, όταν του παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί μέχρι σήμερα. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι μια αυτοάνοση ασθένεια, εξαιτίας της οποίας ο οργανισμός «επιτίθεται» στον ίδιο του τον εαυτό. Μπορεί να ξεκινήσει με μυϊκή αδυναμία και να οδηγήσει σε πλήρη ακινησία και παράλυση.
Όμως όλα αυτά δεν σήμαιναν πολλά για τον ίδιο. Παρότι η ομάδα τον «άδειασε» ουσιαστικά στα δύσκολα, εκείνος πάλεψε με την ίδια την αρρώστια με στόχο να ξαναφορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο. Και τα κατάφερε. Όταν λοιπόν η αγαπημένη του ΑΕΚ είχε ανάγκη, αυτός ήταν εκεί. Να προσφέρει ό,τι μπορούσε θέτοντας σε δεύτερη μοίρα την υγεία του και τον εαυτό του.
Μέρες σαν τις σημερινές δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Το τι είναι ο Μιχάλης Παυλής το απέδειξε στο γήπεδο, στα «πέταλα» μαζί με τους οργανωμένους, στο δρόμο που μπορεί να τον συναντήσεις να παρπατά με ένα καπέλο της ΑΕΚ. Αυτό είναι ο Μιχάλης Παυλής. Αυτό είναι Α.Ε.Κ.
«Δυστυχώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω, δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα που λάτρεψα από μικρό παιδί και με την οποία είχα, έχω και θα έχω συμβόλαιο καρδιάς». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση