GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοκαΐνη και χασίς στο σπίτι διακινητή

Στους «πελάτες» του διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς, αλλά ο ίδιος έκανε χρήση κοκαΐνης. Ο λόγος για έναν 32χρονο Έλληνα που συνελ...


Στους «πελάτες» του διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς, αλλά ο ίδιος έκανε χρήση κοκαΐνης. Ο λόγος για έναν 32χρονο Έλληνα που συνελήφθη στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας μετά από συντονισμένη επιχείρηση των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Ο διακινητής είχε πάνω του μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,5 γραμμαρίου όταν έπεσε στα χέρια των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή των Φιλιατών, αλλά στο σπίτι του κατασχέθηκαν διάφορες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 214,6 γραμμαρίων, μαζί με δύο τρίφτες και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και 1.300 ευρώ που προέρχονταν από την εμπορία ναρκωτικών.
*** Χρειάστηκε να καταδιώξουν οι αστυνομικοί το ύποπτο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που προσπάθησαν να ελέγξουν με τη χρήση ηχητικών και φωτεινών σημάτων στην Πεδινή Ιωαννίνων, όταν ο οδηγός πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει. Τελικά, ακινητοποιήθηκε και ο 32χρονος συνελήφθη ενώ στις τσέπες του βρέθηκε ηρωίνη βάρους 0,8 γραμμαρίου. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10 γραμμαρίων και ναρκωτικά χάπια.
*** Μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,26 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι είχε πάνω του ένας 31χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο Βόλο κι έτσι συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Στο σπίτι του κατασχέθηκε και άλλη μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 24,45 γραμμαρίων μαζί με ένα πλαστικό τρίφτη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση