GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις - Πόσες και που

Στην πρόσληψη 50 Επαγγελματιών Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης για συνολική υπηρεσία 13 ετών ως κομάντο σε επίλεκτες μονάδες του Στρα...


Στην πρόσληψη 50 Επαγγελματιών Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης για συνολική υπηρεσία 13 ετών ως κομάντο σε επίλεκτες μονάδες του Στρατού Ξηράς και στο Πολεμικού Ναυτικού προχωρούν οι Ένοπλες Δυνάμεις με την... υπογραφή, της σχετικής απόφασης από τον Υπουργό Άμυνας κ Δημ. Αβραμόπουλο.

Οι υποψήφιοι - στρατευμένοι και προσφάτως απολυθέντες - θα πρέπει να ανήκουν ή να έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις των ΕΔ και να έχουν ολοκληρώσει σχετικά σχολεία εξειδίκευσης.

Όσοι προσληφθούν στον νέας μορφής αυτό θεσμό θα έχουν συμβόλαιο αρχικά για 3 χρόνια με δυνατότητα ανανέωσης για 5 χρόνια και μετά για άλλα 5 χρόνια- σύνολο 13 χρόνια.

Στην λύση αυτή προχώρησε το ΥΕΘΑ παρά τις απαγορεύσεις προσλήψεων από την τρόικα για να καλυφθούν άμεσες ανάγκες που παρουσιάστηκαν λόγω απομάκρυνσης κάποιων λόγω ηλικίας σε μονάδες κομάντο (Ζ' ΜΑΚ, ΕΤΑ, ΜΥΚ κ.α.).

Η προκήρυξη θα κυκλοφορήσει προσεχώς με τις λεπτομέρειες.

Και τεχνικοί ΟΒΑ για Πολεμική Αεροπορία

Όπως είπε ανωτάτη πηγή του ΥΕΘΑ στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει αντίστοιχη προκήρυξη για μερικές δεκάδες Επαγγελματιών Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης τεχνικών ειδικοτήτων για άμεσες ανάγκες της Πολεμικής Αεροπορίας διότι υπάρχουν πολλά κενά.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση