GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τεράστιο κίνητρο ο Ολυμπιακός»

Στη δυσκολία της αναμέτρησης της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε...


Στη δυσκολία της αναμέτρησης της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος, επισημαίνοντας ωστόσο πως ο εν λόγω αγώνας αποτελεί ένα τεράστιο κίνητρο για την ομάδα του.
Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως θέλουν να δυσκολέψουν τον αντίπαλό τους, διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορούν. Ακόμη, ζήτησε την υποστήριξη του κόσμου που θα βοηθήσει τους παίκτες του να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
«Ένα τεράστιο κίνητρο είναι για εμάς το ματς με τον Ολυμπιακό έχοντας επίγνωση της δυσκολίας που έχει και μέσα από το κίνητρο θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε πλήρως. Όπως πέρσι ο Ατρόμητος ήταν η μοναδική ομάδα που νίκησε τον Ολυμπιακό έτσι και φέτος θα θέλουμε να τον δυσκολέψουμε και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου μας για να δώσει μια διαφορετική ώθηση στα παιδιά και θα τα βοηθήσει να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση