GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευρωκαταστροφή...

από τον Σωκράτη Τσουμελέκα. Καταρρέουν καθημερνά. Τι συσκέψεις ,τι μυστικές συναντήσεις τι ασυναρτησίες όλα σε υπηρε...


από τον Σωκράτη Τσουμελέκα.

Καταρρέουν καθημερνά. Τι συσκέψεις ,τι μυστικές συναντήσεις τι ασυναρτησίες όλα σε υπηρεσία διαχείρισης της Ευρωκαταστροφης. Είχαμε προβλέψει ότι η επόμενη συγκυβέρνηση θα είναι των μεγάλων συστημικών πόλων .
Όλα δείχνουν επιβεβαίωση. Όμως ο εχθρός κατεργάζεται τρόπους επιβίωσης. Οι ελιές πηγαινοέρχονται .Τι 58 , τι δεξιοί αντιμνημονιακοί ολοι σε υπηρεσία εξοστρακισμού της κατάρας των ποινικών ευθυνών , μέσω κατάργησης του 86 του συνάγματος, με επακόλουθο την βίαιη επιστροφή των κλεμμένων ΜΕ ΔΗΜΕΥΣΗ και ΟΧΙ ΣΥΝΕΝΕΣΗ. Εκεί και οι μαίανδροι του Εθνικού……..που η έλλειψη οπαδών είχε αντικατασταθεί με την δημιουργία τοπικών οργανώσεων με άγνωστη χρηματοδότηση. Ήταν στο κάλεσμα του Νικολόπουλου. Λες και το πρόβλημα είναι μνημόνιο ή όχι.

Το πρόβλημα είναι η διευρωπαϊκή διαπλοκή κεφαλαίου και κυβερνήσεων. Είναι ο διαμελισμός της Εθνικής κυριαρχίας και προσωπικής μας περιουσίας με σκοπό την δήμευση της από τα Εβραίικα πιράνχας του διεθνισμού. Οι συνδαιτυμόνες των ΛΕΣΧΩΝ , πιστά τους όργανα , το υπηρετούν . Στα μελλούμενα και η προδοσία με τα ΣΚΟΠΙΑ. Μια σύνθετη ονομασία να περιλαμβάνει τον Γεωγραφικό προσδιορισμό των « ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ» είναι αναγνώριση Εθνικής ταυτότητας. Αυτή δικαιολογεί πλήρως τις λυτρωτικές τάσεις σε βάρος της Ελληνικής Μακεδονίας. Ο στρατάρχης της Άνοιξης το κάνει γαργάρα. Συμπίπτει με την θέση του μελλοντικού συνδιαχειριστή προλειαίνοντας εύστοχα τις διαφορές. Έτσι με ευθύνη τους οι Γυφτοσκοποιανοι μετατρέπονται σε απόγονους του Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ……………ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Έλληνες Συναγωνιστές δεν υπάρχει συστημική σωτηρία. Αναγκάστε τους να ξεβρακωθούν. Θα καταρρεύσουν σαν χάρτινοι πύργοι. Σκοπός η μείωση των ποσοστών τους σε αριθμό ΣΥΝΟΛΙΚΑ μικρότερο του 40%. Θα πέσει γέλιο .Η συγκάλυψη και ο διαμελισμός της εξουσίας θα είναι οι μόνοι τους πολιτικοί στόχοι. Απεμπόληση ευθυνών ,αλληλοσπαραγμοί και αλληλοκαρφώματα σε μεγάλες δώσεις γέλιου. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ………ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

soknew.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση