GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οργιαστική λεηλασία»

Οι εισαγγελικές διώξεις κατά διευθυντικών στελεχών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και κατά γνωστών επιχειρηματιών, ελάχιστο τμήμα της «οικ...

Οι εισαγγελικές διώξεις κατά διευθυντικών στελεχών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και κατά γνωστών επιχειρηματιών, ελάχιστο τμήμα της «οικονομικής ολιγαρχίας της παρακμής» της Ελλάδας, για τα αδικήματα της απιστίας, απάτης και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, εν σχέσει με την χορήγηση επισφαλών δανείων από την Τράπεζα προς «ημετέρους», αποτελούν ένα ελάχιστο δείγμα της «λεηλασίας» που υπέστη η χώρα αυτή, κατά την περίοδο της δικομματικής εξουσίας στην Μεταπολίτευση.
Πρόκειται για την «κορυφή του παγόβουνου» ενός ασύδοτου και διεφθαρμένου συστήματος διαπλεκομένων συμφερόντων, που οδήγησαν στον κλεπτοκρατισμό και στην χρεοκοπία της χώρας.
Η Δικαιοσύνη, για λόγους εθνικού και δημοσίου συμφέροντος πρέπει να επιτελέσει το συνταγματικό της καθήκον έναντι του λαού και, παρά τις δυσκολίες, οφείλει να προχωρήσει σε βάθος την εξέταση της υπόθεσης του Τ.Τ., αλλά και όλων των αντίστοιχων προκλητικών περιπτώσεων «θαλασσοδανείων» από το τραπεζικό σύστημα, το οποίο έχει απομυζήσει από τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού, κατά την περίοδο του μνημονιακού «οδοστρωτήρα», περίπου 150 δις ευρώ, χωρίς να διοχετεύει ρευστότητα στην πραγματική οικονομία, αλλά και να αποτελεί την «δαμόκλειο σπάθη» πάνω από την πλειοψηφία των Ελληνικών νοικοκυριών, μέσω του εφιάλτη των μαζικών πλειστηριασμών της ακίνητης περιουσίας. Έρευνα και απόδοση ευθυνών επίσης, προκειμένου να υπάρξει, έστω και τώρα, μία άμυνα ανάσχεσης, θα πρέπει να γίνει και έναντι των εποπτικών μηχανισμών, όπως για παράδειγμα της Τράπεζας της Ελλάδος και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, που αποτελούν τον «Δούρειο Ίππο» για την συνέχιση της «λεηλασίας» και της εκποίησης των «ασημικών» της χώρας «έναντι πινακίου φακής».
Το «σάπιο» αυτό κλεπτοκρατικό σύστημα, του οποίου οι «αναθυμιάσεις» μεγεθύνονται στην σημερινή μνημονιακή «κηδεμονία», θα πρέπει να ανατραπεί και να υπάρξει μία νέα υγιής πολιτική και οικονομική αφετηρία για την ανόρθωση της Ελλάδας, μέσα από ένα ισχυρό δημοκρατικό, προοδευτικό και πατριωτικό αντιμνημονιακό μέτωπο Σωτηρίας.
Γραφείο Τύπου «ΠΡΑΤΤΩ»

1 σχόλιο

  1. Athanasios E. Drougos
    ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ/ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ/ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΩΝ

    *ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ /ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ /ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ . ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ 5 ΚΡΑΤΗ/4 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ. Η ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ, ΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΟΥΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ-ΔΗΜΑΡ/Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΩΒ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΕΔΩ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΑΠΟ 1-3%. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΝΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΣΗ ΑΥΤΗ. ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 2014 ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ.....

    *ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ/ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ/ΠΟΛΩΣΗ/ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΛΟ, ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ 30-32% ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ 127-135 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΑΡΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΑ Ή ΑΝΕΛΛ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΝΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ 12-22 ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ/ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΣΤΟ 3% ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΛ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 5%, ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ.

    *ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ.

    *ΤΩΡΑ Η ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΥΝΑΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΔΙΝΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΞΕΝΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ/ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ/ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ, ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑ. ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2013.

    *ΟΙ ΑΝΕΛΛ ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΜΙΑ ΕΔΡΑ. ΠΑΙΖΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ.ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΧΑΝΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑ.

    *ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΘΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΧΩ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΚΕ, ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΙ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση