GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ήταν έκπληξη για μένα η εγκυμοσύνη»»

«Η αλήθεια είναι πως, όταν διαπίστωσα πως είμαι έγκυος, ήταν έκπληξη και για µένα. Αλλά ήταν η πιο ωραία έκπληξη της ζωής µου μετά τ...


«Η αλήθεια είναι πως, όταν διαπίστωσα πως είμαι έγκυος, ήταν έκπληξη και για µένα. Αλλά ήταν η πιο ωραία έκπληξη της ζωής µου μετά τη Νάγια» λέει.
«Όταν πήγα στο γιατρό και µου είπε πως περιμένουμε μωρό, ήταν απρόσμενο, αλλά πολύ μεγάλη ευτυχία. Αιφνιδιάστηκα, καθώς ήταν στην καθιερωμένη επίσκεψη που κάνει µια γυναίκα στο γιατρό μετά από µια κύηση για να δει πως όλα είναι καλά. Εγώ έμαθα ότι όλα είναι καλά και πως η μικρούλα µας θα αποκτήσει σύντομα αδελφάκι!», λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο people.
Στο γιατρό είχαν πάει µε το σύζυγό της και μαζί άκουσαν τα ευχάριστα νέα. «Η μέχρι τώρα εμπειρία µου, και µε τις δύο άτυχες εγκυμοσύνες που είχα, µε δίδαξε πως το παιδί δεν είναι κάτι που μπορείς να το προσδιορίσεις χρονικά. Δεν μπαίνεις στο Internet, το παραγγέλνεις και σου έρχεται σε δύο εβδομάδες. Το αφήσαμε στο Θεό να επιλέξει το πότε και το πώς θα έρθει και έγινε τώρα» αναφέρει στο περιοδικό.
Και τόνισε: «Δεν ήταν κάτι που ήθελα να ανακοινώσω, αφενός για να είµαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά-γιατί όταν έχεις καεί από το χυλό, φυσάς και το γιαούρτι-, αφετέρου γιατί δεν θεωρούσα πως υπήρχε λόγος να πω κάτι. Όταν ήταν να φανεί, θα φαινόταν, όπως και έγινε».
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν γνωρίζει ακόμη το φύλο του μωρού. Ο γιατρός έχει κάνει µια πρόβλεψη, αλλά στην αυχενική διαφάνεια δεν ήταν ξεκάθαρο, οπότε θα μάθει σε µία από τις επόμενες εξετάσεις.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση