GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο μήνες εκτός ο Νασρί

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά στο άκουσμα της είδησης ότι ο Σαμίρ Νασρί θα μείνει δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, ο...

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά στο άκουσμα της είδησης ότι ο Σαμίρ Νασρί θα μείνει δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι ανακουφίστηκαν.

Ο γάλλος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε σοβαρά στο χθεσινό (12/01) παιχνίδι με τη Νιουκάστλ, μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Μαπού Γιανγκά-Εμπιά και υπήρχαν φόβοι ότι υπέστη ρήξη χιαστών, κάτι που θα σήμαινε το πρόωρο τέλος της σεζόν.

Το πρωί της Δευτέρας (13/01), ο παίκτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες (ευτυχώς για αυτόν, τον σύλλογο, αλλά και την εθνική ομάδα) έδειξαν ότι έχει υποστεί μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου, το οποίο «μεταφράζεται» σε απουσία δύο μηνών.

Ο Νασρί επιβεβαίωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter τα…. καλά νέα και ευχαρίστησε όσους του έχουν συμπαρασταθεί μέχρι τώρα. «Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και τα καλά σας λόγια. Υποθέτω πως είναι καλά νέα που θα λείψω για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες» έγραψε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, παρότι τα νέα είναι καλά, η Μάντσεστερ Σίτι θα στερηθεί των υπηρεσιών του στα δύο παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα για το Champions League, αλλά και στα ντέρμπι με Τότεναμ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League, που υπάρχουν σε αυτό το διάστημα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση