GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφραίμ: Η Ελλάδα τραυματίστηκε από τον κομμουνισμό

Αφού έκανε μία σύντομη προσευχή, έτσι ξεκίνησε την ομιλία του, ο ηγούμενος Εφραίμ, αναφέρθηκε και στον κομμουνισμό σύμφωνα με το  romfa...

Αφού έκανε μία σύντομη προσευχή, έτσι ξεκίνησε την ομιλία του, ο ηγούμενος Εφραίμ, αναφέρθηκε και στον κομμουνισμό σύμφωνα με το romfaia.gr.
"Η Ελλάδα τραυματίστηκε από τον κουμουνισμό, αλλά δεν κυβερνήθηκε από αυτόν. Είμαστε η πρωτεύουσα της Ορθοδοξίας, γι΄αυτό οι Έλληνες πρέπει πάντα να καυχώμεθα που είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Εφραίμ.
Νωρίτερα είχε αναφερθεί στην αγιαστική ζωή της εκκλησίας, τονίζοντας ότι "βλέπουμε πολλές φορές οτι δεν αποδεχόμαστε τα της εκκλησίας, όπως πολλοί δεν εξομολογούνται και συνεχώς το αναβάλλουν η δεν την πλησιάζουν."
Σε άλλο σημείο ο Εφραίμ, πρόσθεσε: "Αν τηρούμε τις εντολές του Θεού, έρχεται στην καρδιά μας η χάρις του Αγίου Πνεύματος. Μόνο τότε η ζωή μας έχει νόημα, γιατί η ψυχή τότε γεύεται τον Θεό."
Μιλώντας για την σημερινή κατάσταση της κρίσης, ανέφερε ότι "σήμερα δεν προσεύχονται οι άνθρωποι και απουσιάζει το Άγιο Πνεύμα από την ζωή τους."

4 σχόλια

  1. Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ

    Άγιε μ΄ ηγούμενε Εφραίμ
    και θεομπαίχτη μας τρανέ
    της δεξιάς καμάρι
    αγιορείτη κατεργάρη..

    Βούτα-Βούτα
    Βούτα-Βούτα

    Ψηλά ΄ναι οι προστάτες σου
    μεγάλες οι απάτες σου
    με χρυσόβουλα στα ράσα
    μα σε πιάσανε στα πράσα.
    -----------------------------
    Τάραραρά, τάραραρά
    τάρα ταρα τάρα-τάρατάραρα-ραρά..

    Βούτα-Βούτα
    Βούτα-Βούτα
    --------------------
    Μαρ' Εφραίμ μαρ΄ Εφραίμ
    μαρ΄Εφραίμ μου κανακάρη
    μαρ΄Εφραίμ ..(Δις)
    μαρ΄Εφραίμ μου κανακάρη
    πόσα φράγκα έχεις πάρει
    πόσα φρα..
    Πόσα φράγκα έχεις πάρει
    απ΄αυτούς κι΄απ΄το παγκάρι
    πόσα φρα..
    Ποιος παπάς ποιος παπάς
    ποιος παπάς και ποιο κλεφτρόνι
    ποιος παπάς (Δις)
    Ποιος παπάς και ποιο κλεφτρόνι
    το κελί σου θα σου στρώνει
    θα σου στρώ..(Δις)
    ---------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρεις ότι ίσως δεν υπάρχει Θεός ,διότι αν υπήρχε θα σου έριχνε φωτιά να σε κάψει ξεδιάντροπε καλόγηρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 99% των παπάδων είναι ίδιοι με τον Ρεφρέν! (Και ένα μεγάλο ποσοστό χειρότεροι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εφραιμ ντροπη σου Αγνοεις οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ηταν αναρχοκουμμουνιστης αντιρατσιστης και αντικαπιταλιστης δηλαδη ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και κατα της ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ και του αλογιστου κερδους,στοιχειων που ειναι η βαση του καπιταλισμου. Χιλιαδες χρονια τα λογια του ηχουν σαν καμπανες σε ωτα μη ακουοντων και εκεινων που καπηλευοννται το ονομα του.Παραδειγματα
    Η παραβολη τπυ αφρονα πλουσιου με την παραινεση πουλσον τα υπαρχοντα σου και ακολουθα με,το ευκολωτερα να περασει καμηλος στη τρυπα της βελονας παρα πλουσιος στη βασιλεια των ουρανων,το γνωσεσεσθαι υην αληθεια και η αληθει ελευθερωσει ημας και οχι κρυφα συμβουλια με υπουργους,ουκ ηλθα βαλειν ειρηνη αλλα μαχαιραν για τη δυσκολια να γινουν αποδεκτες οι θεσεις του,ουκ εστι δουλος,ου αρρεν ου θηλυ,ελευθερος ,σκλαβος ,ελλην βαρβαρος κλπ κλπ , Μη ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΤΕ επι της γης,αποδοτε τα του καισαρος στον Καισαρα και τα του Θεου στον Θεο, κυνηγημα με φραγγελιο στου εμπορους τους Ναου , Συνεχες κραξιμο στο τοτε Παπαδαριο (Ουε υμιν Φαρισαιοι υποκριτες),και τελος την μεγιστη των εντολων αγαπα τον πλησιον σου ως ευατον που στην ενοια του πλησιον εβαλε πρωτα τους εχθρους .Αντι ο Εφραιμ συμφωνα με αυτα να πραττει απλα συμασχει με τους καπιταλιστες στο φοβο μη ελθουν οι κουμμουνιστες και του παρουν τη περιουσια που απεκτησε σε βαρος ενος λαου.Βλεπεις οποιος δηλωνει αντικουμμουνιστης ειναι ανεκτος και αρεστος στο συστημα (ιδε Χρυση Αυγη, εκκλησια , αιμοσταγεις δικτορες κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση