GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τον Φερνάντο Σάντος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Ο Φερνάντο Σάντος μας εξέπληξε, καθώς βρέθηκε πρόσφατα σε γνωστό μπαρ-ρέστοραν της Αθήνας, όπου πήγε να ακούσει τον Τόλη Βοσκόπουλο ...


Ο Φερνάντο Σάντος μας εξέπληξε, καθώς βρέθηκε πρόσφατα σε γνωστό μπαρ-ρέστοραν της Αθήνας, όπου πήγε να ακούσει τον Τόλη Βοσκόπουλο και τα τραγούδια του.
Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να ποζάρει χαμογελώντας μαζί με τον Νίκο Βέρτη, φορώντας ένα πολύ στιλάτο κουστούμι.


1 σχόλιο

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ. ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΣΤΑ ΥΨΗ ΣΥΡΙΖΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΚΕ,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση