GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλαμάτα: Βύθισαν στο σκοτάδι τους δρόμους της πόλης

Είχαν παραβιαστεί οι πίνακες από τους οποίους ελέγχεται η ρευματοδότηση του δημοτικού φωτισμού. «Πονοκέφαλο» προκάλεσε στους υπεύθυνους...

Είχαν παραβιαστεί οι πίνακες από τους οποίους ελέγχεται η ρευματοδότηση του δημοτικού φωτισμού. «Πονοκέφαλο» προκάλεσε στους υπεύθυνους του δήμου Καλαμάτας αλλά και την... τοπική Αστυνομία το μυστηριώδες μπλακ άουτ που συνέβη στο δημοτικό φωτισμό κεντρικών δρόμων της πόλης το περασμένο Σαββατοκύριακο και, όπως αποδείχθηκε, οφείλεται σε δολιοφθορά!

Οι ειδικοί του τμήματος Ηλεκτροφωτισμού που έκαναν έρευνα για να εντοπίσουν την αιτία της συσκότισης, διαπίστωσαν ότι είχαν παραβιαστεί οι πίνακες από τους οποίους ελέγχεται η ρευματοδότηση του δημοτικού φωτισμού και οι άγνωστοι δολιοφθορείς είχαν κατεβάσει τους διακόπτες!
Το αποτέλεσμα ήταν να τεθεί εκτός λειτουργίας ο δημοτικός φωτισμός στους μεγαλύτερους δρόμους της Καλαμάτας. Ωστόσο, δεν διαπιστώθηκε κλοπή υλικών και αυτό καθιστά ακόμη πιο σκοτεινά τα κίνητρα των δραστών.
Το ερώτημα στο οποίο προσπαθεί να βρει απάντηση η Ασφάλεια, η οποία διεξάγει έρευνες, είναι πώς οι σαμποτέρ κατάφεραν να ανοίξουν τους πίνακες που είναι πάντα κλειδωμένοι.
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση