GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αν πουλήσεις την προσωπική σου ζωή, παύει να είναι προσωπική»

«Γίνεται χαμός στο σπίτι. Τα παιδιά μου είναι από 16 μέχρι 3 ετών. Η αλήθεια είναι πως μέσα από τα παιδιά μαθαίνω κι εγώ. Μι...

«Γίνεται χαμός στο σπίτι. Τα παιδιά μου είναι από 16 μέχρι 3 ετών. Η αλήθεια είναι πως μέσα από τα παιδιά μαθαίνω κι εγώ. Μιλάνε τόσο αυθόρμητα, που σου λένε μεγάλες αλήθειες και συνήθως σε αποστομώνουν με τις απαντήσεις που δίνουν. Η ζωή είναι όμορφη, με τις χαρές και τις πίκρες της», τόνισε ο Γιάννης Πλούταρχος στο People.

Ο γνωστός τραγουδιστής προφυλάσσει την οικογένεια του από τη δημοσιότητα. «Αν πουλήσεις την προσωπική σου ζωή, παύει να είναι προσωπική. Μετά λέγεται “κέντρο διερχομένων”».

Υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζουμε για τον Γιάννη Πλούταρχο; «Ο,τι είμαι ο κόσμος το γνωρίζει. Και ίσως αυτή είναι η επιτυχία μου. Δεν βλέπουν δύο ανθρώπους. Αυτός που είμαι πάνω στην πίστα είμαι και όταν κατεβαίνω…».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση