GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την έχει δύσκολα ο Σγουρός για την Περιφέρεια Αττικής...

Στην επιλογή της Σοφίας Σακοράφα για την μεγάλη Περιφέρεια Αττικής φαίνεται ότι έχει καταλήξει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα τελευταί...

Στην επιλογή της Σοφίας Σακοράφα για την μεγάλη Περιφέρεια Αττικής φαίνεται ότι έχει καταλήξει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ. Την ίδια ώρα οι πληροφορίες λένε ότι ο νυν περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός στα γκάλοπ είναι πολύ χαμηλά. Κι αυτό δημιουργεί ένα ακόμη πρόβλημα στη ΝΔ που πιέζεται εσωτερικά να κατεβάσει δικό της υποψήφιο.
Με δεδομένο μάλιστα ότι η Σακοράφα ως πασοκογενής προσελκύει και μεγάλο μέρος πρώην ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, αυτό κάνει ακόμη δυσκολότερα τα πράγματα για τον νυν Περιφερειάρχη... 
Ο Αυτοδιοικητικός

1 σχόλιο

  1. Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΔΡΑΚΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΕΧΑΣΕ ΤΑ "ΟΠΟΙΑ" ΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ

    "Ούτε η αθεΐα ενοχοποιεί κάποιον, ούτε η ορθόδοξη πίστη αθωώνει τα εγκλήματα κάποιου"!!

    Η θρασύτητα, η αμορφωσιά, ο αναχρονισμός και η υποκρισία της Δεξιάς δεν έχουν ούτε όρια, ούτε τσίπα!

    Η πατριδοκαπηλία (Ποιοί;; ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!) και η θρησκειοκαπηλία είναι σύμφυτα της Δεξιάς και γνωστά τοις πάσι!

    Κάνοντας το σταυρό του, ο δεξιός διερμηνέας των Γερμανών, φορώντας την κουκούλα, καταδείκνυε με το δάχτυλο, τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.

    Αργότερα, φιλώντας το σταυρό, ο δεξιός δεσμοφύλακας, βασάνιζε τους αγωνιστές στις εξορίες και στις φυλακές!

    Επί Χούντας οι δεξιοί "πατριώτες" (όλοι, μα όλοι ανεξαιρέτως συνεργάτες των Ναζί στην Κατοχή!), ο Μάλλιος, ο Μπάμπαλης, ο Κραββαρίτης, ο Καραπαναγιώτης, ο Σπανός, ο Λάμπρου και όλα τα λοιπά ανθρωπόμορφα κτήνη-βασανιστές, ήταν "σούπερ" Χ.Ο.!!!

    Οι δολοφόνοι του Λαμπράκη, του Πέτρουλα, του Χαλκίδη, ήταν επίσης "σούπερ" Χ.Ο.

    Εκτός από θρασείς και υποκριτές, είσαστε και γελοιότατοι εκεί στο Μαξίμου και στη μονταζιέρα της "Ομάδας αλήθειας", εκεί στη Συγγρού!!

    Ο λαός δεν τρώει το κουτόχορτο σας.

    Το πολιτικό σας τέλος έρχεται λίαν συντόμως και γι’ αυτό έχετε "χεστεί" από το φόβο σας!

    Και θα είναι φριχτό κι επίπονο για τις μίζερες και ματαιόδοξες ψυχές σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση