GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις Φιλιππίδη από την Αμερική...

"Θα επιστρέψω την άλλη εβδομάδα από το εξωτερικό και θα δώσω εξηγήσεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη", δήλωσε ο πρώην διοικητής το...

"Θα επιστρέψω την άλλη εβδομάδα από το εξωτερικό και θα δώσω εξηγήσεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη", δήλωσε ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης, σε βάρος του οποίου φέρεται να έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση δανείων με επισφάλειες από το Τ.Τ.
"Θα έρθω να απολογηθώ για ένα ένα τα δάνεια και θα δώσω εξηγήσεις στον ανακριτή", είπε, μιλώντας σε Αντέννα και ΣΚΑΙ.
Διευκρίνισε ότι το ταξίδι του στο εξωτερικό ήταν προγραμματισμένο και θα είχε διάρκεια ενός μήνα, ωστόσο, όπως είπε, θα το επισπεύσει και θα έρθει πολύ νωρίτερα, πιθανότατα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στην έκθεση Blackrock το ΤΤ είχε 5% κόκκινα δάνεια, ενώ οι αποκαλούμενες συστημικές είχαν κόκκινα δάνεια σε ποσοστό 18% με 22%.
Διερωτήθηκε ακόμη γιατί το ΤΤ που άνηκε στο κράτος, είχε τα λιγότερα επισφαλή δάνεια και είχε τη μεγαλύτερη κεφαλαιακή επάρκεια, δεν χαρακτηρίστηκε συστημική τράπεζα και χαρακτηρίσθηκαν οι άλλες τραπεζες.
"Θα ήθελα στην ανάκρισή μου να υπάρχει κάμερα και να καταλάβει όλος ο ελληνικός λαός και οι υπάλληλοι του Τ.Τ. πώς θα διαχειριστήκαμε αυτή την εξουσία", προσέθεσε.

Δηλώσεις Φιλιππίδη από Newscaster

2 σχόλια

  1. 1.700.000 ιδιοκτήτες δεν μπόρεσαν να πληρώσουν το ΕΕΤΗΔΕ του 2012. Κατά μέσο όρο τα σπίτια αυτά έχουν 4 ψηφοφόρους, που θα καταψηφίσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Οι απανωτοί φόροι έρχονται και λήγουν τέλη Ιανουαρίου. Όλοι αυτοί οι ψηφοφόροι θα μαυρίσουν τη συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ θα πάρουν από 2% και η ΝΔ θα πέσει κάτω από 10% ότι κι αν κάνουν. Στουρνάρας και φόροι και χαράτσια αποτελειώνουν ΣΗΜΕΡΑ τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.Όλη η Ελλάδα σήμερα παίρνει τα ραβασάκια του Υπουργείου Οικονομικών και ετοιμάζεται να στείλει στο πολιτικό τάφο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ τον Μάιο. Είναι τελειωμένοι. Στο λάκκο που έσκαψαν για τους Έλληνες θα πέσουν εκείνοι μέσα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ 1.000.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΕΤΗΔΕ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ.
    ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ.ΑΝΕΘΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση