GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση του Άλεξ

Οκτώ χρόνια μετά τη δολοφονία και την εξαφάνιση του πτώματος του 11χρονου μαθητή Άλεξ Μεσχισβίλη στη Βέροια, εξακολουθούν να συγκλονίζουν...

Οκτώ χρόνια μετά τη δολοφονία και την εξαφάνιση του πτώματος του 11χρονου μαθητή Άλεξ Μεσχισβίλη στη Βέροια, εξακολουθούν να συγκλονίζουν νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, έπειτα από μαρτυρία εκταφέα, βρέθηκαν οστά που ανήκουν σε άτομο νεαρής ηλικίας, στην άκρη της περίφραξης του νεκροταφείου της Ραψομανίκης Ημαθίας.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του Άλεξ δηλώνει στην κάμερα της εκπομπής για ένα περίεργο μήνυμα που είχε δει σε ανάρτηση στο διαδίκτυο. Όπως είπε, στα σχόλια ανάρτησης για τον Άλεξ, η οποία περιελάμβανε την αφίσα της αναζήτησής του, υπήρχε ένα ασυνήθιστο σχόλιο γραμμένο σε πολύ κακά αγγλικά, το οποίο ανέφερε ότι «ο Άλεξ είναι θαμμένος στο νεκροταφείο Ραψομανίκη και πρέπει να πάτε γρήγορα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση