GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για κλάματα ο εξοπλισμός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Ξάνθη. Μια στολή «πλύνε-βάλε»

Για… κλάματα είναι ο εξοπλισμός με τον οποίον έχει επανδρωθεί η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στην Ξάνθη, σύμφωνα με τη Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομ...


Για… κλάματα είναι ο εξοπλισμός με τον οποίον έχει επανδρωθεί η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στην Ξάνθη, σύμφωνα με τη Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε η στολή των αστυνομικών δεν είναι αδιάβροχη και δεν προστατεύει από το κρύο, ενώ όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται τα προστατευτικά αυτής δεν προσφέρουν καμία προστασία.

Παράλληλα, τονίζεται πως έχει δοθεί μόλις μια στολή στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα αυτή να πλένεται κάθε φορά που τα όργανα της τάξης παίρνουν άδεια από την υπηρεσία τους.

«Κατά τη σύσταση της ομάδας ΔI.AΣ έγινε προμήθεια εξοπλισμού για τους συναδέλϕους που θα στελέχωναν την υπηρεσία. Από αυτά όμως πλην των παραπάνω προμηθεύτηκαν και άλλες συναϕείς προς το αντικείμενο υπηρεσίες (Ομάδα Ζ,Δέλτα). Πλην όμως ο εξοπλισμός είναι κατωτέρας ποιότητας με αποτέλεσμα να μην προστατεύει όπως πρέπει» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των αστυνομικών, ενώ επισημαίνεται πως «η στολή μηχανής είναι τέτοιας ποιότητας που δεν είναι αδιάβροχη, δεν προστατεύει από το κρύο και όσον αϕορά τα προστατευτικά της στολής αποτελεί ανέκδοτο από μόνο του ο χαρακτηρισμός τους ως προστατευτικά.

Έχει χορηγηθεί μόνο μια στολή με αποτέλεσμα να μπορεί να πλυθεί μόνο όταν παίρνουμε άδεια. Τα κράνη εδώ και 1 1/2 χρόνο θα έπρεπε να έχουν αλλαχθεί».

Όπως καταλήγει η ανακοίνωση, «ο προβληματικός εξοπλισμός κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη μια ενδεχόμενη πτώση και πολλοί τραυματισμοί, πιστεύουμε θα είχαν αποφευχθεί αν είχανε εφοδιάσει τους συναδέλφους με εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών. Σε περίπτωση που λόγω του μνημονίου δεν μπορούν να αλλαχθούν ζητάμε να δείτε το ενδεχόμενο να εξεταστούν οι στολές από ειδικό πραγματογνώμονα ώστε να αποϕανθεί για την καταλληλότητά τους και να δρομολογηθεί η αλλαγή τους με όσο καλύτερο δυνατό εξοπλισμό». thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση