GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη»

Στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια ομάδα όταν κάνει πρωταθλητισμό παρουσίασε η Άρσεναλ στη νίκη (2-1) επί της Άστον Βίλα, με τον Αρσέν Β...


Στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια ομάδα όταν κάνει πρωταθλητισμό παρουσίασε η Άρσεναλ στη νίκη (2-1) επί της Άστον Βίλα, με τον Αρσέν Βενγκέρ να τονίζει πως οι ποδοσφαιριστές του έδωσαν μεγάλη μάχη για να κρατήσουν το προβάδισμα που είχαν πάρει από το πρώτο μέρος της αναμέτρησης.
Μέσα σε ένα λεπτό (34’-35’), οι «κανονιέρηδες» πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο μέρος του αγώνα, αλλά στην επανάληψη,,, δεινοπάθησαν. Ο Κριστιάν Μπεντεκέ μείωσε όταν το παιχνίδι είχε μπει στην τελική του ευθεία, αλλά όταν έπρεπε, όλοι οι παίκτες του Βενγκέρ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να αντέξουν μέχρι το φινάλε και να πανηγυρίσουν τη σπουδαία νίκη.
«Ήταν μεγάλη νίκη για εμάς, γιατί στο πρώτο ημίχρονο κάναμε το παιχνίδι μας και στο δεύτερο, περισσότερο παλέψαμε για να κρατήσουμε το προβάδισμα και τη νίκη. Δώσαμε μεγάλη μάχη. Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας έχουν οι αμυντικοί μας με την πολύ καλή τους παρουσία. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, παλεύαμε σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλσατός κόουτς, για να προσθέσει:
«Νομίζω ότι δώσαμε την απάντηση σε αυτούς που περίμεναν να χάσουμε βαθμούς από το άγχος και την πίεση μετά τις νίκες όλων των υπόλοιπων διεκδικητών της κορυφής μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κάθε φορά θα αναζητούμε να δώσουμε μια απάντηση και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από τη νίκη σε κάθε ματς».
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση