GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η γκάφα για τον Χριστόδουλο Ξηρό και τα πανηγύρια με βίντεο κλιπ ...πριν από τη σύλληψή του

"Αυτό που βλέπουμε τώρα Γιάννη είναι το μπαγλαμαδάκι που παίζει μες στην τρελή χαρά ο Ξηρός γιατί του είχε δοθεί άδεια να πάει και ...

"Αυτό που βλέπουμε τώρα Γιάννη είναι το μπαγλαμαδάκι που παίζει μες στην τρελή χαρά ο Ξηρός γιατί του είχε δοθεί άδεια να πάει και στη γενέτειρά του και να μετάσχει στο τοπικό πανηγύρι. Κοίτα χαρά" ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε η Όλγα Τρέμη απευθυνόμενη στον Γιάννη Πρετεντέρη σχολιάζοντας βίντεο με τον Χριστόδουλο Ξηρό.
Αντίστοιχα και το "super" που συνόδευε την εικόνα ακολουθούσε τον ίδιο.. δρόμο. "Χόρευε και έπινε σε πανηγύρι στην Ικαρία το καλοκαίρι ο Χριστόδουλος".
Όλα αυτά με αφορμή την "εξαφάνιση" Χριστόδουλου Ξηρού μετά την άδεια που του χορηγήθηκε από τη φυλακή.
Η γκάφα ωστόσο της Όλγας Τρέμη δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, καθώς το βίντεο με αφορμή το οποίο σχολίαζε ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός έπαιζε σε πανηγύρια κατά την άδειά του είναι από βίντεο κλιπ με την Ελένη Λεγάκη και γυρίστηκε προτού καν συλληφθεί για τη συμμετοχή του στη "17 Νοέμβρη".

Η γκάφα του Mega με τον Χριστόδουλο Ξηρό από newsview

2 σχόλια

  1. Χα, χα, χα ,χα.... Η γελοιότητά σας εκεί στην μονταζιέρα της Συγγρού έφτασε στα ουράνια!!!

    Και το δυστύχημα για τη χώρα, είναι ότι αυτά τα τόσο γελοία ανθρωπάκια συνεχίζουν να την κυβερνούν και να την καταστρέφουν!

    Αυτή η κυρία, η βαφτισιμιά του "Κοκού" από τα Γιάννενα και ο υιός του σφαλιαρομπήχτη πασόκου υπουργού- Σίμος Κεδίκογλου, παρέα με τον "μονταζιέρη" των υπογείων της Συγγρού- Μουρούτη, πέρα από τον προφανή και σπηλαιώδη αντικομμουνισμό τους, πέρα από την εμφυλιοπολεμική ρητορεία (που ήταν αδιανόητη επί των ημερών του ιδρυτή της ΝΔ - Κωνσταντίνου Καραμανλή), είναι τόσο περιορισμένης πνευματικής στάθμης, τόσο ανιστόρητοι περί την Ιστορία της Αριστεράς και του παγκόσμιου εργατικού κινήματος, που όποτε μιλάνε, ΧΑΡΗ κάνουν στην αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ!!

    Mίλα κυρά μου, μίλα πιο συχνά... Όσο μιλάς εσύ και ο Σίμος, όσο "τουιτάρει" ανοησίες ο "μονταζιέρης" Μουρούτης, τόσο εκθέτετε την ακροδεξιά δράκα της ΝΔ και δίνετε πόντους στον ΣΥΡΙΖΑ!

    Η τρομοκρατία των πληστηριασμών σας, η δηλητηρίαση του κόσμου με αιθαλομίχλη, το κάψιμο των σπιτιών του από τα μαγγάλια, η εξώθισή του σε μαζικές αυτοκτονίες, σας καθιστούν άθλιους αρχι-τρομοκράτες, εκτός από δοσίλογους και προδώτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστόδουλος Ξηρός: Διέφυγε, ή...τον διέφυγαν;

    Γράφει ο askordoulakos
    «Ό,τι λέει το κράτος είναι ψέματα και ό,τι κατέχει είναι κλεμμένο.»
    Φρειδερίκος Νίτσε

    Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακόμα, τι ακριβώς έχει γίνει σχετικά με την διαφυγή του Χ. Ξηρού (μη επιστροφή του κατά τη λήξη της άδειας).

    Με δεδομένο, βέβαια, το γεγονός ότι ο Χ. Ξηρός δεν είναι κανένας... χαζός, δημιουργεί απορία...
    η επιλογή (;) του να διαφύγει, αφού γνωρίζει ότι το γεγονός αυτό θα πυροδοτούσε –όπως και έγινε- την «αντιτομοκρατική» φρενίτιδα των δοσιλογικών καθεστωτικών κύκλων και των παπαγάλων τους, με στόχο την –επί το φασιστικότερον- θεσμική θωράκιση του αποικιοκρατικού κράτους τους με περαιτέρω περιστολή των ατομικών δικαιωμάτων και την έλευση ξένων μισθοφορικών δυνάμεων (Black Water, Ευρωστρατός κλπ), με βαρύ οπλισμό, προς αποτελεσματικότερη διαφύλαξη της «διασαλευθείσας τάξεως».

    Δεν θα μας δημιουργήσει καμία εντύπωση, αν ο Χ. Ξηρός βρεθεί μετά από πολλές μέρες πεταμένος σε κανένα...πηγάδι, με την επίσημη εξουσία να αποδίδει το γεγονός σε «ενδοτρομοκρατικό» ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
    Εννοούμε, ότι δεν είναι απίθανο να τον έχουν... διαφύγει οι ίδιοι, δηλαδή να τον έχουν απαγάγει, προκειμένου να βρουν την καλή αφορμή για να μας φέρουν εδώ μέσα τα ξένα στρατά, διότι οι κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις εντός του 2014 προβλέπονται λίαν τραγικές για τους δοσίλογους (κυβερνητικούς και αντιπολιτευόμενους) με αφορμή τη δήθεν απόδραση του...αρχιτρομοκράτη. Όπως ακριβώς είχαν κάνει και με τους Πακιστανούς.
    Ή μήπως δεν τους έχετε ικανούς;

    Οψόμεθα...

    Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση