GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα λευκά η Βόρεια Χαλκιδική

Κύμα κακοκαιρίας πλήττει από νωρίς το απόγευμα και την Χαλκιδική, ιδιαιτέρα τις βόρειες περιοχές του νομού, χωρίς ωστόσο να π...

Κύμα κακοκαιρίας πλήττει από νωρίς το απόγευμα και την Χαλκιδική, ιδιαιτέρα τις βόρειες περιοχές του νομού, χωρίς ωστόσο να προκύψουν έντονα προβλήματα.

Η χιονόπτωση είναι πυκνή σε πολλά σημεία του επαρχιακού δικτύου της ορεινής Χαλκιδικής, ωστόσο μέχρι αυτήν την ώρα (18.15) οι κεντρικοί οδικοί άξονες είναι ανοιχτοί και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία:

Νέα Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης- Ιερισσού από το 65χλμ. έως το 70χλμ.
Παλαιά Εθνική Οδός μέσω Χολομώντα από το 58 χλμ. έως το 75χλμ.
Από τη διασταύρωση Μεγάλης Παναγίας μέχρι Παλαιοχώρι. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί στο «Χοντρό Δέντρο».
Επαρχιακή Οδός Νεοχωρίου- Βαρβάρας.

Μηχανήματα και αλατοδιανομείς της Περιφέρειας βρίσκονται ήδη και επιχειρούν στο οδικό δίκτυο της βόρειας Χαλκιδικής.

Επειδή η χιονόπτωση συνεχίζεται και πιθανότατα τη νύχτα να επεκταθούν τα φαινόμενα η Τροχαία Χαλκιδικής συστήνει στους οδηγούς να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://halkidikinews.gr

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση