GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτοφανές: Νεκροτομείο-κοντέινερ στο Ηράκλειο Κρήτης!

Την παρέμβαση του υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσαν οι απίστευτες σκηνές που -όπως κατήγγειλαν εργαζόμενοι- εκτυλίσσοντ...


Την παρέμβαση του υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσαν οι απίστευτες σκηνές που -όπως κατήγγειλαν εργαζόμενοι- εκτυλίσσονται έξω από το νεκροτομείο-κοντέινερ που έχει τοποθετηθεί στο νοσοκομείο Βενιζέλειο στην Κρήτη, καθώς λόγω της μικρής χωρητικότητας οι σοροί εκτίθενται σε κοινή θέα. Το νεκροτομείο στεγάζεται προσωρινά σε προκάτ χώρο διότι στο νοσοκομείο υλοποιούνται έργα ανακατασκευής και επέκτασής του.

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από τη διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας να διενεργηθεί άμεσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για το θέμα του νεκροτομείου και να του παραδοθεί το πόρισμα σε δύο εβδομάδες, στις 7 Φεβρουαρίου.
Το θέμα γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων τραυματιοφορέας, κ. Γιάννης Χονδροζουμάκης σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, αναφέροντας την ύπαρξη σορών που παραμένουν εκτός των προβλεπόμενων χώρων παραμονής τους, δηλαδή εκτός του νεκροτομείου – κοντέινερ με αποτέλεσμα να τίθενται σε κοινή θέα από ασθενείς και επισκέπτες του νοσοκομείου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση