GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Γλίτωσε για δεύτερη φορά από τους επίδοξους δολοφόνους του

Την τύχη με το μέρος του είχε για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες ένας 54χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος... πυροβολήθηκε στην είσοδο τη...

Την τύχη με το μέρος του είχε για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες ένας 54χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος... πυροβολήθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει. Τον περασμένο Αύγουστο είχε προηγηθεί μία ακόμη απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του, όταν άγνωστοι είχαν τοποθετήσει στο μηχανάκι του χειροβομβίδα.

Τα ξημερώματα ένας άγνωστος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τον πυροβόλησε στην είσοδο της πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται, ενώ στο σημείο του περιστατικού μετέβη ειδικό συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Στις 12 Αυγούστου ο 54χρονος είχε εντοπίσει εγκαίρως την χειροβομβίδα που ήταν τοποθετημένη στο μηχανάκι του και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία εξουδετέρωσε τον πυροδοτικό μηχανισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση