GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λασίθι: Τον έπιασαν με όπλα και ναρκωτικά χάπια

Άλλου είδους ευρήματα από αυτά που περίμεναν ανακάλυψαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του Τ.Α.Ε. Λασιθίου στο σ...


Άλλου είδους ευρήματα από αυτά που περίμεναν ανακάλυψαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του Τ.Α.Ε. Λασιθίου στο σπίτι ενός υπόπτου για τα οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε συστηματικά ναρκωτικά στην περιοχή.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν, δεν βρήκαν παρά μόνο 14 χάπια που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών και για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή ο 46χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού. Βρήκαν, όμως, δύο περίστροφα που είχε στην κατοχή του χωρίς νόμιμη άδεια και 29 φυσίγγια κρότου.
Οι σφαίρες και τα όπλα κατασχέθηκαν και εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο 46χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση