GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσφυγή είκοσι επιθεωρητών πτήσεων στο ΣτΕ

Κίνδυνος για τη ασφάλεια των διεθνών αερομεταφορών, αλλά και κίνδυνος για την απώλεια ανθρώπινων ζωών, αποτελεί η κατάργηση των 249...


Κίνδυνος για τη ασφάλεια των διεθνών αερομεταφορών, αλλά και κίνδυνος για την απώλεια ανθρώπινων ζωών, αποτελεί η κατάργηση των 249 οργανικών θέσεων εργασίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), υποστηρίζουν με προσφυγή τους, που κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, 20 ιπτάμενοι χειριστές αεροσκαφών οι οποίοι εκτελούν χρέη επιθεωρητών πτήσεω.
Οι επιθεωρητές αναφέρουν ότι η κατάργηση των 249 οργανικών προσωποπαγών θέσεων που έγινε με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, πλέον του ότι είναι αντισυνταγματική, δημιουργείται τεράστιο θέμα προστασίας της αεροπλοίας.
Παράλληλα, παραβιάζει διεθνείς κανονισμούς για την ασφάλεια των πτήσεων, αλλά παραβιάζει και εθνικούς κανονισμούς εναέριας ασφάλειας. Όμως, κατ΄ επέκταση, υπογραμμίζουν οι επιθεωρητές, τίθεται θέμα και για τις ανθρώπινες ζωές.
Παράλληλα, αναφέρουν ότι η κατάργηση των οργανικών θέσεων παραβιάζει και την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση