GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Επιτυχίες με Σίτι και Εθνική»

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκινά το νέο έτος έχοντας αρκετές υποχρεώσεις σε Premier League, Champions League και στο Κύπελλο Αγγλίας. Για το...


Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκινά το νέο έτος έχοντας αρκετές υποχρεώσεις σε Premier League, Champions League και στο Κύπελλο Αγγλίας. Για τον Φερναντίνιο υπάρχει και άλλη… δουλειά, αφού θα αγωνιστεί και στη χώρα του για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη επί της Σουόνσι με 3-2, είναι ανυπόμονος και αισιόδοξος ότι θα απολαύσει την επιτυχία τους επόμενους μήνες.
«Είναι καλός τρόπος για να ξεκινήσει η χρονιά να σκοράρεις και να κερδίζει η ομάδα σου. Ελπίζω να μπορώ να αγωνίζομαι έτσι και η ομάδα μου να συνεχίσει να νικάει. Εάν επιτύχω με την Σίτι και την Εθνική Βραζιλίας φέτος, αυτή θα είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής μου και της καριέρας μου», δήλωσε ο Βραζιλιάνος διεθνής.
Πάντως το Μουντιάλ μπορεί να περιμένει. «Τώρα πρέπει να επικεντρωθώ στους αγώνες και θα δω τι θα γίνει αργότερα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε αγώνα. Πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση