GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμίνης: Προτεραιότητά μας η αξιοπρέπεια των Αθηναίων

Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ο δήμος Αθηναίων έστρωσε το γιορτινό του τραπέζι και ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης υποδέχθηκε πάνω από 700...


Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ο δήμος Αθηναίων έστρωσε το γιορτινό του τραπέζι και ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης υποδέχθηκε πάνω από 700 άτομα. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μέρος ευρύτερης και συστηματικής προσπάθειας για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής στην πρωτεύουσα.
Το πρωτοχρονιάτικο γεύμα φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ, ενώ προσφέρθηκε αρνάκι και γιορτινά εδέσματα. Συμμετείχαν περίπου 700 άνθρωποι, από διαφορετικές πολιτισμικά προελεύσεις, οι περισσότεροι Έλληνες, κυρίως ηλικιωμένοι και άνεργοι.
Ο δήμαρχος, μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως «προτεραιότητα είναι να διατηρήσουν οι πολίτες της Αθήνας την αυτοπεποίθηση και την αξιοπρέπειά τους», ενώ πρόσθεσε ότι «ο δήμος προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο, κυρίως από τα ευρωπαϊκά προγράμματα».
Εξάλλου, συμπλήρωσε πως «δεν επιτρέπεται ούτε ένας συμπολίτης μας να μείνει αυτές τις μέρες χωρίς ένα πιάτο φαΐ», ενώ την ίδια στιγμή εξέφραζε την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά: «Βλέπω σιγά σιγά να επανέρχεται η ζωή σε κάποια σημεία της πόλης και αυτό δίνει ελπίδα».
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Προτεραιότητα ο Εμπαιγμός της αξιοπρέπειας μας...................

    Βασικός κανόνας: Δεν πρέπει να αφήνεις κανέναν να σε κοροϊδεύει.
    Λάο Τσε, 6ος αιώνας π.χ., Κινέζος φιλόσοφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση