GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιχνιάστηκαν απάτες στη Θεσπρωτία και το Κιλκίς

Μέσα σε δυο 24ωρα αναγνωρίστηκε η νεαρή απατεώνισσα που ξεγέλασε μια ηλικιωμένη στο χωριό Ελευθέρι της Θεσπρωτίας παριστάνοντας την ...


Μέσα σε δυο 24ωρα αναγνωρίστηκε η νεαρή απατεώνισσα που ξεγέλασε μια ηλικιωμένη στο χωριό Ελευθέρι της Θεσπρωτίας παριστάνοντας την φίλη της κόρης της και άρπαξε τις οικονομίες της. Όμως, τα ίχνη της δεν βρέθηκαν και τώρα αναζητείται παντού, ενώ ερευνάται αν έχει εξαπατήσει και άλλα γεροντάκια.
Η 31χρονη τσιγγάνα πήγε στο σπίτι της 78χρονης γυναίκας και κατάφερε να την πείσει για τη στενή σχέση της με την κόρη της. Έπειτα, προσπάθησε να τη… συγκινήσει με το οξύ οικονομικό που υποτίθεται ότι αντιμετώπιζε, ζητώντας τη βοήθειά της! Η γριούλα υπέκυψε και της έδωσε 750 ευρώ, τα οποία η δράστιδα πήρε και χώθηκε στο αυτοκίνητο όπου την περίμενε ο συνεργός της, με το οποίο εξαφανίστηκαν. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
*** Ένας άλλος απατεώνας, που επίσης αναζητείται αλλά δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, είχε χτυπήσει στην κοινότητα Χωρύγι του Κιλκίς, όπου παρουσιάστηκε σε μια 75χρονη γυναίκα προσποιούμενος τον ασφαλιστή του γιου της που τάχα του όφειλε 600 ευρώ. Η ηλικιωμένη πίστεψε το παραμύθι του, του έδωσε τα χρήματα και ο δράστης έγινε καπνός. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση