GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος με όρους ο Χαράλαμπος Γιαγκούδης

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή κατά της διαφθοράς, κ. Γιώργο. Ανδρεάδη ο πρ...


Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή κατά της διαφθοράς, κ. Γιώργο. Ανδρεάδη ο πρώην υπάλληλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Χαράλαμπος Γιαγκούδης.
Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως κυρίας Πόπης Παπανδρέου εγγύηση 10.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα.
Ο κ. Γιαγκούδης αντιμετωπίζει την κατηγορία της απιστίας για τέσσερις περιπτώσεις δανείων προς τους επιχειρηματίες Δ. Κοντομηνά, Γριβέα (δυο δάνεια) και Λ. Λαυρεντιάδη.
Διατέλεσε μέλος της υποεπιτροπής αξιολόγησης επενδύσεων και με βάση τα οικονομικά δεδομένα της εποχής εισηγήθηκε τις ενδείξεις και αντενδείξεις για κάθε δάνειο.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση