GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι βρέθηκε στο δωμάτιο του Φιλιππίδη στην Τουρκία...

Η σύλληψη του 'Άγγελου Φιλιππίδη, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, έγινε το βράδυ της Παρασκευής σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στην...

Η σύλληψη του 'Άγγελου Φιλιππίδη, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, έγινε το βράδυ της Παρασκευής σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη μετά από πληροφορίες που διαβίβασε η Ελληνική Αστυνομία στις τουρκικές αρχές.
Ο πρώην πρόεδρος του Τ.Τ. αναζητείτο με διεθνές ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Κατά τη σύλληψη στο ξενοδοχείο βρέθηκε στην κατοχή του χρηματικό ποσό και συγκεκριμένα 311 λίρες Τουρκίας, 5.615 ευρώ, 1.005 λίρες Αγγλίας, 18.090 δολάρια Χονγκ - Κονγκ, 220 φράγκα Ελβετίας και 1.514 δολάρια ΗΠΑ. Παράλληλα, ο 'Άγγελος Φιλιππίδης είχε στην κατοχή του άδεια παραμονής στην Ελβετία και άδειες ικανότητας οδήγησης αλλοδαπών Αρχών, καθώς και δύο διαβατήρια ελληνικών Αρχών, εκ των οποίων το ένα είχε λήξει.
Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε μεταβεί από τη χώρα μας στην Κωνσταντινούπολη στις 03-01-2014, όπου και παρέμενε μέχρι τη σύλληψή του.
Όσον αφορά την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε για το πού βρισκόταν, ο κ. Φιλιππίδης τόνισε ότι δεν θεώρησε απαραίτητο να δώσει εξηγήσεις για το πού ακριβώς ήταν εφόσον επρόκειτο να επιστρέψει τη Δευτέρα και να απολογηθεί.

2 σχόλια

  1. Καταρρέουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και διαλύονται. Το εκλογικό σώμα βλέπει τα σκάνδαλα, την εγκληματικότητα στα ύψη, τα εξοπλιστικά, το χάος στην υγεία και στο νοσοκομεία, τις νέες μειώσεις στις συντάξεις, και το κυριότερο τους πολλούς φόρους στα ακίνητα και στρέφεται προς Σύριζα, Ανεξάρτητους Έλληνες, την Χ.Α, το ΚΚΕ, τη Κοινωνία και αλλού. Η οργή είναι μεγάλη. Η ΝΔ οδεύει σε μονοψήφια νούμερα και το ΠΑΣΟΚ ολοταχώς κάτω από 3%... Πρέπει να γκρεμιστεί το σάπιο πολιτικο-οικονομικό καθεστώς από το 1981 και μετά για να δημιουργηθεί κάτι νέο και ελπιδοφόρο. Μας κατέστρεψαν, θα τους τελειώσουμε πολιτικά στις κάλπες του Μαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσο ηλίθιος είναι;
    Εάν έλεγε ότι είναι στην Τουρκία και επιστρέφει αμέσως, θα είχε το πλεονέκτημα, ότι με την ειλικρίνειά του, αισθάνεται αθώος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση