GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεφαλονιά: Βροχές, κρύο και ισχυροί άνεμοι τις επόμενες μέρες

Βροχερός θα είναι ο καιρός και τις επόμενες μέρες στη Κεφαλονιά, που εκτός από τον Εγκέλαδο, έχει να αντιμετωπίσει και την κακοκαιρί...


Βροχερός θα είναι ο καιρός και τις επόμενες μέρες στη Κεφαλονιά, που εκτός από τον Εγκέλαδο, έχει να αντιμετωπίσει και την κακοκαιρία.
Το κρύο είναι ήδη αισθητό από την Κυριακή, ενώ από αργά απόψε και αύριο Τρίτη το ειδικό δελτίο της ΕΜΥ για την Κεφαλονιά προβλέπει βροχές, αλλά και καταιγίδες, κατά τόπους μάλιστα ισχυρές.
Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 13 βαθμούς, ενώ τη νύχτα σε πολλά σημεία του νησιού φτάνει κοντά στο μηδέν. Σε συνδυασμό και με την υγρασία που επικρατεί, οι συνθήκες γίνονται ακόμα πιο δυσχερείς για τους κατοίκους του νησιού που δοκιμάζονται από τις συνεχείς σεισμικές δονήσεις.
Την ίδια ώρα, οι άνεμοι για την Τρίτη στην Κεφαλονιά προβλεπεται να πνέουν πολύ ισχυροί έως 7 μποφώρ, με αποτέλεσμα να γίνεται η κατάσταση επικίνδυνη, καθώς δεν έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές και υπάρχει πιθανός κίνδυνος από κεραμμίδια που έχουν ξεκολλήσει και άλλα αντικείμενα που έχουν χάσει την ευστάθειά τους λόγω των σεισμών.
Ίδιο σκηνικό αναμένουν οι μετεωρολόγοι και για την Τετάρτη, με βροχές και κρύο, ενώ οι άνεμοι θα εξασθενήσουν από τα ξημερώματα.
Φαίνεται πως οι επόμενες δύο τουλάχιστον μέρες προκαλούν επιπλέον δοκιμασίες για τους Κεφαλονίτες που περνούν τις μέρες, αλλά και τις νύχτες τους έξω από τα σπίτια τους, ανησυχώντας για τις συνεχείς σεισμικές δονήσεις.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση