GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτείται λόγω Νεϊμάρ ο πρόεδρος της Μπάρτσα

Αλλαγή σκυτάλης θα υπάρξει στην προεδρία της Μπαρτσελόνα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο νυν πρόεδρος, Σάντρο Ροσέλ αναμέ...

Αλλαγή σκυτάλης θα υπάρξει στην προεδρία της Μπαρτσελόνα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο νυν πρόεδρος, Σάντρο Ροσέλ αναμένεται να υποβάλλει την παραίτησή του, στο συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στην ημέρα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πάρει την ευθύνη για το όλο θέμα που έχει ξεσπάσει με το ακριβές ποσό που δαπανήθηκε για την μεταγραφή του Νεϊμάρ.

Το κόστος της μετακίνησης του Βραζιλιάνου στην Βαρκελώνη είναι περίπου 57 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα όσα είχε ανακοινώσει και η Σάντος. Ωστόσο, ένας εκ των μελών του καταλανικού συλλόγου, ο Ζόρντι Κάσες προσέφυγε στα δικαστήρια, ισχυριζόμενος πως τα πραγματικά χρήματα που έδωσαν οι «μπλαουγκράνα» αγγίζουν τα 94 εκατ. ευρώ και κάπου εκεί έχει δημιουργηθεί θέμα σχετικά με το «που πήγαν τα λεφτά» και τι απέγινε με τις «μίζες».

Η έρευνα έχει ξεκινήσει για τα καλά στην Ισπανία και πιθανώς οι «μπλαουγκράνα» να μπουν σε περιπέτειες αν αποδειχθεί μια τέτοια «απάτη». Άνθρωποι από το περιβάλλον του Ροσέλ αναφέρουν πως ο νυν ο πρόεδρος της Μπάρτσα δέχεται απειλές ακόμα και για τη ζωή του και γι’ αυτό είναι έτοιμος να παραιτηθεί, να αναλάβει προσωπικά την ευθύνη για την μεταγραφή του Νεϊμάρ και να μην μπει σε… μπελάδες η ομάδα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση